Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karja
45074 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:03

Kokoska To bylo tou slevou. Já měla v košíku vše ve slevě.

Kan Jj, já šla tuhle ke dvoum řemeslníkům, důchodovy věk už dávno minul, dílna malá spelunka a tam plakát volím Petra Pavla. Mne to docela potěšilo, ani ne jako ten Petr Pavel, ale že si to tam vyvěsej, chodej tam chlapi z dalších vedlejších dílen, spousta zákazníků. Bylo mi to sympatické. Ono taky říkali, že čekali fakt dlouho aby mohli podnikat jak chtěj. Kolikrát ty konspirační teorie člověk najde u lidí, co by měli být chytri, ani nemyslim třeba formální vzdělání, ale že dělají zaměstnání kde na sobě pracuji, vedoucí pozice, musí být empaticti a pak prásk bum vali se z nich fakt kravina. 

Offline stes
9506 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:08
Reakce na 999:

U nás na ZŠ taky samej zedník, ale srazy byly fajn. Teď je ale tolik třaskavých témat, která rozdělují společnost, že bych měla trochu obavy. Protože po pár pivech by se určitě začal řešit Babiš, drahota, Ukrajina, uprchlíci atd. Tak snad v lepších časech.

​Ty se jim divíš? Někteří jsou na tom fakt bídně, třeba bez práce, sami, atd atd. Vidí, že drahota, Ukrajina, uprchlíci jim ty peníze berou - zjednodušuju, prosím Vás. 

Na druhou stranu, na loňském srazu ZŠ bylo dost "dělnických" profesí a jeden automechanik je na tom líp, než 3 VŠ dohromady  - vezmu-li v úvahu majetek i osobní život. O politice tedy zásadně nemluvíme na ZŠ,  SŠ a VŠ srazu. 

Ono je to fakt v týhle době těžký a já jsem na takovýhle náznaky kastování lidí fakt strašně alergická. 

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:13

Sweet Potato ta červená růže je popínavka k nám, může do polostínu. Strašně se na ní těším.
Zbytek pojede na chalupu na jih, kde je dostatek slunce už se nemůžu dočkat.

Offline mitford sister
1725 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:16

Kdybych byla mladší, šla bych na řemeslo hned, klidně i nějaký chlapsky, třeba instalatér:)  jinak jsem taky oběť výběrové třídy, ale aspon znám dost doktorů :))

Online brrr
12442 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:17

Garfie Kan Je, to tady vznikla mýlka, spojila jsem dvě věci.

A) na srazech politiku neřešíme (stejně se k ní ani nedostaneme a vzniklo to tak, že jsme jednou měli sraz na komunální volby. Protože nás spousta žije v místě, tak jsme si řekli,že se o výsledcích bavit nebudeme.) 

B) nemám žádného spolužáka zedníka, instalatéra, atd.

Protože tu politiku neřešíme, tak netuším, kdo má jaký názor.

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:29

Na srazech jsme politiku taky vůbec neřešili, nebyl na to čas :-) A mám několik kamarádů řemeslníků podnikatelů, tam je Babiš jak rudej hadr na býka. 

Ale ve firmě si prostě moc iluze dělat nemůžu, máme zaměstnanecké dělnické pozice a tam už se příliš neshodujeme. Není to ale tím, že by to byli hlupci či zabedněnci, spíš nevěnují víc času na hledání a vstřebávání informací, stačí jim zkratky, vycházejí z různých poměrů... 

Obecně se snažím v kolektivech, ve kterých musím dlouhodobě fungovat, citlivá témata (politika, dobročinnost a pod.) vůbec neřešit. U mnoha kolegů bych se mohla zklamat a za to mi to nestojí.

Offline stes
9506 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:34

Já se o politice nebavím prakticky s nikým, kromě muže. Protože kdysi dávno mi moje do té doby nejlepší kamarádka tak šokovala svými názory, že jsem přesně jakoandulka01 ...nechci se zklamat. S jen opravdu dobrými se zmíníme spíš jako v legraci...např. make-upy v superdebatě, Babišovo kňůů kdekoliv a tak

Offline 999
19972 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:39

stes Tak ty se mě nejdřív zeptáš, jestli se jim divím, a pak mi diagnostikuješ náznaky kastováni.

Offline stes
9506 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:54

999...já jsem tam náznaky viděla, Ty ne, jde o názor. Jinak dotaz a "diagnóza" se snad nevylučují

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:54

andulka01 Vidíš, já třeba s těma dělníkama politiku řeším, teda jen se zeptám, řeknu svůj názor a čau. A mám kolegu, který  nevolí Babiše, fandí očkování i Ukrajině, ale má tak křivej charakter, že si kolikrát říkám, že kdyby nedonášel nadřízeným, nemanipuloval s lidima a třeba volil Babiše, že by byl docela fajn.

Offline andulka01
12902 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 13:59

Kan Mě hrozně vytáčej ty zkratky, takže bych se nejpíš rozčílila a chtěla argumentovat, ale to mi vůči nim nepřijde fér. Ale jinak jsou to celkem fajn kluci.
Já se teda ani doma neptám, vím, že názorově jsme shodní, ale kandidátem určitě ne. Takže budu trvat jen na tom, aby odvolil, obě kola, i když mu to časově vychází blbě.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 15:50

Sukni. Dost jsem se obavala efektu selka, ale dobry. Dnes bez vecere teda

Offline notna
9625 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 15:55

moora Ta je krásná!

Offline Ounz
20562 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 16:04

moora oo ta je krásná, a teda úplně tě v ní vidim!

Online Mulen
5061 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 16:08

moora divala jsem se na ni, je krasna a tobe bude moc sluset. Ja zatim odolavam!

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 16:57

moora ta je!

Offline Mini
příspěvků moje polička 11. ledna 2023 16:57

Evaeva ani ja ne Vlastne ani na gymplu Nastesti jsem se k tem remeslnikum dostala oklikou pres arch :)

Offline Janulik03
20453 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 17:34

moora ta sukňa je bohovska a uplne ťa v nej vidím.

Tiez som po nej pokukovala, ale predsa len by to nebolo ono. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. ledna 2023 17:55

moora krasna, ten pas je pevny, nebo se da prizpusobit?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 18:12

Antje je pevny. A velikost odpovida.