Tak ty saty z cosu s volnymi zady jedou zpet. Pres ruce a prsa mi jsou pekne (bala jsem se toho nejvic), matrial je super, presne jak jsem si predstavovala... ale... byly mi maly pres zadek. To jsem proste necekala![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mohučanka nás neničí na cestách, ale na klasické pobytové dovolené by ničily, si myslím. Potřebujeme prostě program (nejen děti teda
)
Já nechci kazit nikomu těšení, ale vzpomněla jsem si já naší jedinou all inclusive dovolenou.
Dlouhodobý bonus byl, že děti si to pamatovali jen z videa a dalších šest šest let otravovaly, že tam chtějí znova.
moora ha, mám ji taky objednanou, tak jsem ráda, že selka nebude a nebudu ji muset vracet.
moora tina Mohly byste se v té sukni ukázat? Mně vůbec nesedí... ![]()

Tabea a nemáš ji moc těsnou v pase?Mně se tohle stává u "nafest" v pase..vytvoří to pak selka efekt...ale sukně je krásná![]()
Tabea jak nesedi, dobry to mas! Ona je strizena malinko do balonova
Ta sukně je krásná, ale chce to fakt štíhlou postavu a s malým poprsím. Ty jsi štíhlá (resp. postavu máš moc pěknou až záviděníhodnou), ale málo platný, existující
prsa z toho dělaj selku, krev a mlíko prostě ![]()
Maureen ne, mám k ní volný tričko nadoma, je tam proste hodně látky. Zkoušela jsem 32 i 34.
moora mně přijde, že je divná na bocích. Jak je kratší než vepředu a vzadu. A ty kapsy jsou nějaký protikapsářský, ne? Musím hledat oběma rukama, než najdu vchod. ![]()
Tabea A mně právě přijde, že jseš na ní taková drobná, že je k tobě prostě velká, at budeš mít jakoukoliv velikost.
Koupila jsem si další Veja tenisky, protože se v nich chodí fakt luxusně. Poslední impuls přišel v podobě 20% slevy
(protože mi nebyli schopní dodat jiný objednaný)
Tabea jo kapsy taky hledam
Tabea a už jsi to vyzkoušela s úzkým vrškem?
Maureen a ty ji nemáš?![]()
Catherinne teď nemůžu, nechávám si dělat nový nehty. ![]()

Tabea je to jen rychla kabinkovka, ona je ta sukne dost nevyfotitelna

Tabea Mne se zda hezka, proste k ni blbe vypada to triko a neobute nohy, jen se nastylujes s bude to super.![]()
Tabea taky si myslim, že bys ji měla zkusit s přiléhavým topem. Pak by se vidělo líp..
barbucha to jsou dětský nalepovací. Dcera mě potřebovala zkrášlit. Hned mi je ale zas vzala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY