Co jste si dnes koupili/y?
Tabea my jsme tohle dali k Vanocum jedne z vnucek (se souhlasem maminky), nadseni velike!
Kokoska u nás to přinesla Zubnička ![]()
Ale je fakt, že mám kolegyně, co by ty fialový v klidu nosily. S kaminkama třeba, aby nebyly tak chudý. ![]()
Tabea nektere holcicky z toho asi nevyrostou ![]()
tina tu z gantu jsem nechala. Ta je ale
ze všech stran stejně dlouhá a ta látka v pase víc leží. Nebo je jí tam míň. U téhle mě asi ruší ta nestejná délka a nerovnoměrné rozložení materiálu. ![]()
Dnes jsem trochu provetrala kreditku. A budu mít akorát to Lego. Dítě má nové džíny, knížku a pohorky na dovolenou ( tady je dobrý, že je časem možná zdedim) a všichni pytlíky do luxu.
Tabea Mně se v té sukni taky moc nelíbíš, nevím přesně čím to je, ne že bys ji nemohla mít, ale žádné "wau" to není-a to bych u takové sukně trochu čekala.
Tabea řešila jsem u podobných sukní stejný problém a asi máme podobnou postavu. Jak tu už padlo - máš prsa a pokud je v pase té látky trochu více, nebude to vypadat dobře nikdy. Lepší jsou sukně, které jí mají méně - spíše sklady a teprve až směrem dolů se sukně rozšiřuje. Tahle je v pase moc nabraná. Plus to vizuálně kazí tričko a to včetně rukávů, které taky dost odstávají. Vršek musí být obepínající celkově
Catherinne taky se divím
ta sukně je skvělá
a to víš,cukání jsem měla převeliký...jak jsi na tom byla s cukáním ty? (už ji nemají)![]()
Tabea mě se teda v te sukni líbíš. Přesně, jak tu někdo psal, ty bosé nohy a domácí triko tomu škodí (ale jen trochu podle me)
Kapsy teda hledám u vic sukní ![]()
Tabea poslala bych ji zpatky, jak uz psala barbucha, tenhle strih vypada lip s plochym hrudnikem.
edit: teda jestli ses na to ptala :)
continuity Jaké lego? Sem s ním.
Tabea Ta sukně nějak není ono, což nechápu, protože bych čekala, že pro tento typ sukně je základ vosí pas (jako máš ty - dokonalé). Ale asi pas nestačí, nějak to není ono, ale nevím proč. Možná vadí typ skladů/množství látky kolem pasu
?
continuity Aha, myslela jsem, že už ho máš. Přeju příjemné stavění.
brrr nemám, Ježíšek přinesl jiné. Teď jsem vymyslela kam ho dám a hlavně si myslím, že je to výhledově i investiční kus a za čas mi bude líto, že ho nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY