haha, to já taky, a ještě zítra čekám otázky od kolegyní z práce, jak se mi podařilo tak omládnout ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Berlín závidím, užijte si to.
Já zkoušela Jackie černé s dost tmavými čočkami, např. tyhle se mi líbí hodně. Ty jsem v obchodě ovšem neviděla.

Moje oblíbený město ![]()
Jo, ty jsou!
A zakrývaly mi obočí
(hned jsem si vzpomněla na parfumanii). Ale jsou na mě dost velké, což tedy i ty Justin, ale ta klasické (ty jsou menší) mi odstávají. Nechtělo se mi to dále řešit, tak jsem je vzala, beru je jako funkční věc (a ochranu proti vráskám kolem očí
). Na nějaké slušivější si dám příště více času.
Sem si byla zkoušet moje sluneční brejle, abych taky věděla. No a obočí mám těsně krytý. Teda ty klasický, sportovní jsou menší. Ty Ray ban jsou moc hezký..
Že? Ale já tyhle nemám - na mně to nebylo ono, ale jsou šik, takové elegantní, smůla no. Třeba najdu podobné.
Jsou moc pěkný, asi na ně zajdu kouknout
Jinak teda, jestli hledáte pěkný brýle, bych určitě koukla i do LV (už jsou to ta k dva roky, co jsem se tam na ně dívala, ale pěkný byly)
Dcera si právě koupila večírkové šaty. Já ty asymetrické střhy a divnorukávy nějak nemám ráda, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat ve skutečnosti. A taky jak to bude držet,, ![]()

Moje taky. Už se těším na léto ![]()
Následkem brýlové diskuze jsem dnes nakoukla do své oblíbené optiky ve Vodičkově, utvrdila se, že Ray-Ban mi bohužel nesedí a ty krásné Prady z výlohy jsou mi obří. Nakonec jsem si přece jen další sluneční brýle do sbírky odnesla - ultralehké HIS.
A do které optiky ve Vodičkově ulici ráda chodíš? Do té ve Světozoru směrem k metru?...ta je fajn a je tam moc milá a zkušená optička!
Já zas chodím za milou a šikovnou optičkou do Aura optic u zastávky Vodičkova. I naší puberťačce vybrala brýle k její a i naší spokojenosti:-))) Ale dík za tip, do Světozoru se podívám.
No já jsem tam zatím vždycky byla když lilo, tak jsem zvedavá ![]()
Dnes druhú objednávku z Deciem. Som veľmi spokojná s ich produktami.
Ďakujem 0zero7 ![]()

Ta je parádní. Taky se na ní dlouho chystám, ale ideálně bych chtěla tmavě modrou, černá mám pocit mi vůbec nesluší. Nejen kožená, myslím celkově cokoli černé.
To mi nedělejte, říkám si, že aktuálně NIC nepotřebuji :-D. Chci zkusit jejich retinol, ale ten silnější je stále vyprodán. Jak dlouho tak trvá doručení? Díky.
Jeee, díky!![]()
Prvú objednávku som dávala v januári a doručenie trvalo 10 dní. A to sa mi ešte ospravedlňovali, že to trvá dlho, pretože majú veľmi veľa objednávok. Príjemný zákaznícky servis majú.
Retinol som neskúšala, iba tieto produkty a eše mám šípkový olej, ten je veľmi príjemný. Som zvedavá na to očné sérum s kofeínom, keďže tmavé kruhy pod očami sú môj odveký problém. Nemám ich snáď len na letnej dovolenke (čiže v ideálnej kombinácii slnko, dostatok spánku a žiaden stres...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.