Tak neklesat na mysli, vona zas bude..
Co jste si dnes koupili/y?
Miluju tento balzám z Bodyshopu, doufám, že ho zase nezruší (možná bych jej měla pro jistotu nakoupit do zásoby)
. 
Tak jistě, nejde o život. To spíš, že jsem si na Vás vzpomněla, když jsem ji zkoušela. Naskladnění prý již tuto sobotu.
Tak to je hned..a plánujete koupi?
Budu-li mít cestu .... Chtěla jsem ji zkusit, je krásná, ale zatím bez ní mohu žít. Paradox je, že můj přítel rtěnky(výraznější barvy - což je vše, kromě bezbarvého balzámu :-D) nesnáší, takže je používám jen kvůli sobě a svému pocitu.
Jasně, chápu. Já teda většinu svejch osobních věcí používám protože chci já.
Tak jistě, ale spousta žen se snaží vyhovět vkusu partnera ... Ale to já bych tedy chodila bez makeupu, na podpatcích a v úzkých sukních - šílená kombinace :-D. A nebo kecá. Někdy muži tvrdí, jak jim makeup vadí a pak zírají na s makeupem. Ale rozumím, také se řídím podle svého pocitu.
O co Ti jde
? Chci prostě určitou barvu rtěnky, tak jsem se zeptala, dostala odpověďi a hotovo. Jednu teď nemají, druhá není ono. A s těmi barvami rtěnek, záleží i na barvě pleti a na nátuře. Ne každý snese rudou pusu, nebo baby pink rtíky.
jsem to nemyslela nijak spatne, spis s ohledem na to, ze sis parkrat stezovala na unahlene nakupy a pak te to mrzelo. nejde mi o nic, uz mlcim.
O rude puse nebo baby pink se nikdo nebavil. Ja jen napsala, ze tmavsi odstiny opticky vetsinou neomladi, to je myslim docela platne plosne.
Muži toho napovidaj ![]()
popravdě... kdyby rtěnky nosili chlapi, tak představa že mě políbí a já budu umatlaná od barvy... asi bych taky byla radši pro ty balzámy:-DDD a myslím že muže (resp asi snad každého) musí odpuzovat takové ty pečlivě nalíčené ženy, které se chrání a odvrací před jakýmkoliv dotekem, aby se nátěr neporušil:P
(rtěnky nosím hodně a muž neprotestuje, tak snad mu to nevadí, nejvíc je stejně nosím v práci. ale když ráno odcházím, tak se o něj vždycky trochu opatlám:-)
Na základě fotek nových bot pár příspěvků zpátky jsem klikla na eshop ZARA, na jejich boty - a jsem naprosto překvapená. Mají tam samé zajímavé kousky. Netvrdím, že pěkné, netvrdím že dobré - ale naprostá většina jsou netuctová botka, jedna vedle druhé. Nikdy mě nenapadlo nenapadlo koukat do Zary na boty. Někdo měl opravdu dobrou vizi a přijal odpovídajícího designéra/nákupčího. Když si vzpomenu, co se naopak cca před 3 lety stalo s designem bot třeba u Clarkse ... ![]()
popravdě... kdyby rtěnky nosili chlapi, tak představa že mě políbí a já budu umatlaná od barvy... asi bych taky byla radši pro ty balzámy:-DDD a myslím že muže (resp asi snad každého) musí odpuzovat takové ty pečlivě nalíčené ženy, které se chrání a odvrací před jakýmkoliv dotekem, aby se nátěr neporušil:P
(rtěnky nosím hodně a muž neprotestuje, tak snad mu to nevadí, nejvíc je stejně nosím v práci. ale když ráno odcházím, tak se o něj vždycky trochu opatlám:-)
no ja kdyz si peclive nalicim pusu hodne vyraznou rtenkou, tak mi to chlapi v praci vzdycky hrozne pozitivne komentujou, protoze se jim to prej libi. libat se se mnou ale asi nechtej, to je pravda :D
razorblade Taky myslim, nalíčená pusa se hodně líbí. Jasně nemůže být holka zmalovaná jako Nasťa kompletně. Kolem sebe mám samé obyčejné chlapy, co se jim líbí ponejvíce obyčejné sportovní holky, ovšem jak má jedna pusu červenou hned to zmerčí.
Já to nosit nemůžu, neb mi to pranic nesluší.
Ja myslim, ze to slusi kazdymu, jen to musi byt ta spravna barva a vhodne zvoleny zbytek a vlasy. Fakt, nekecam. Zkuste to!
Jo, já nosívám malinovou, ale to není ono. Jedině červená je pořádná barva rtěnky. Zbytek nepočítám. A ty tmavé barvy,co teď tak letí, sluší asi tak 1 % nositelek.
s tema tmavyma barvama souhlasim. A je ruda a ruda, proste to musi bejt ten spravnej odstin, ja musim treba mit trochu do koralova a co nejvic rvavou, jinak se v tom necitim. plus minimalni makeup na zbytku. Urcite je nejaka co vam bude sluset.
mne to taky neslusi, vypadam v tom hrozne prisne a nesympaticky :D ale pohledy to pritahuje. v lednu jsem chodila na rehabilitace a dvakrat po sobe jsem si vzala skoro cernou rtenku a vyrazny brejle a v cekarne jeden spolucekajici me furt hypnotizoval. treti den jsem si pusu nenamalovala a chlapec o me ani pohledem nezavadil :D :D (a o seniorkach ani nemluve)
taky na tmavý rtěnky pořád čumim. Prostě každá drobná neobvyklost dost zaujme:-D
0zero7 Fakt nesluší, mám docela flekatou pleť a zuby taky nemám nejbělejší. Teď se chystám začít zase s kokosáčem, tak třeba s tim trochu hne. Uvidíme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.