krém na váčky pod očima, jsem hrozně zvědavá, jestli bude účinkovat stejně, jako v reklamě
Co jste si dnes koupili/y?
Jízdenku na vlak do Berlína, čokoládu a kafe.
Tiež som si kúpila lístok na vlak,ale len v rámci Sr- k našim a Lily.No teším sa veľmi (asi najviac na tú chlpatú členku rodiny,len to nikomu neprezraďte
).
Moc pěkná, hodila by se mi k botám :-D.
První jsem koupila pro sebe, druhý pro manžela.

Skvelá kúpa.Na takéto kúsky sa miesto vždy musí nájsť ![]()
Moc pěkná, hodila by se mi k botám :-D.
Děkuji, ale nedám ![]()
Klid, já když jedu k mámě, těšim se na kočky ![]()
Reklamní foto vypadá dobře, tak ať dopadnete stejně úspěšně
.
to jsem si tak nějak myslela, ale za zkoušku člověk nic nedá
.
zítra to vyzkouším a dám vědět ;-)
Vyzerajú dobre.Aktuálne zháňam ruksak na notebook, prezradíš zdroj? ![]()
Ja som kľudná,len viem,že Lily bude úplne v extáze a nebude vedieť čo so sebou
nevideli sme sa 3 mesiace.Naši si už zvykli,že uvítací ceremoniál najprv absolvujeme my dve,oni až po nej :D
Že jo, už se těším, až si ho vezmu na sebe ![]()
Nojo, tak tři měsíce, to je doba, to se nejde divit, že se vítá jako zběsilá ![]()
Čekám na nadšené výkřiky
.
Následkem brýlové diskuze jsem dnes nakoukla do své oblíbené optiky ve Vodičkově, utvrdila se, že Ray-Ban mi bohužel nesedí a ty krásné Prady z výlohy jsou mi obří. Nakonec jsem si přece jen další sluneční brýle do sbírky odnesla - ultralehké HIS.
Zalando - ale nevím, jestli posílá na Slovensko.
Mě překvapilo, jak odlišně mi (ne)sedí klasické RB Wayfarer, příliš sedí na tváři. Jedny Prady jsem též zkusila a byly mi velké. RB Jackie ohh jsou krásné, ale poměrně tmavé.
To mně naopak mrzí, že ty, co jsem koupila, jsou poměrně světlé. Teď po městě fajn, ale na sněhu nebo u moře potřebuju o dost tmavší. Já mám slunečních brýlí dost velkou spotřebu, chovám se k nim dost macešsky, válím je po autě, tahám po kapsách.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.