asi se opakuju ale k ne zrovna nejbelejsim zubum nesmi mit rtenka ani vzdalene nadech do oranzova. hledani te prave cervene je teda dost vopruz
Co jste si dnes koupili/y?
si myslim, že je to docela hodně o zvyku. Já dřív nenosila vůbec, protože mi přišlo, že mi to vůbec nesluší a nějak jsem se propracovala i k docela řvavým odstínům :-D Akorát mám pocit, že mi nesluší teplý barvy, takže vaše malinová mi zní jako naprostej ideál. A taky teda nedávám moc silnou vrstvu, spíš to nanáším prstem a to mi přijde, že se pak na tý puse snese fakt leccos.
Kupujete nekdo Birkenstock online v CZ? Pokud ano, tak kde prosim. Ja jsem koupila v minulosti ze Spartoo a asi dvou ruzkych online obchodu se zdravotni obuvi, ale klidne si necham poradit.
Dekuji!
český shopy jsou zoufalství, já teď nakonec kupovala sandály na britským amazonu, na spartoo neměli barvu, co jsem chtěla.
Kupovala jsem několikrát naživo v kamenné prodejně tady, tam mi i doobjednali z Německa barvu, jakou jsem chtěla, ale už je to několik let zpátky.
Koženou bundu ![]()

ta je paradni. muj vubec nejvic in kus svrchniho obleceni.
Dík. :) Už jsem se na ni chystala dlouho.
Kde? Je dost dobrá.
Jednou jsem kupovala v Marpoint. Tehdy měli zásoby, když měl Birkenstock výpadek. Jinak ten obchod neznám. http://www.marpoint.cz/zdravotni-obuv/ Podruhé jsem taky objednávala ze Spartoo.
Hezká. Kupovala jste přímo v obchodě? Mně se ty jejich bundy líbí, ale nikdy mi ani jedna neseděla.
letos jsem jeste uvazovala, ze si koupim v jine barve nez cerne, ale pak jsem se rozhodla, ze pujdu do sebe a nebudu kupovat veci, ktere se mi nevejdou do skrine. ![]()
Ta je parádní. Taky se na ní dlouho chystám, ale ideálně bych chtěla tmavě modrou, černá mám pocit mi vůbec nesluší. Nejen kožená, myslím celkově cokoli černé.
V Mangu.
Nellielovett Přímo v obchodě. Zkoušela jsem si tři a tahle seděla nejlíp. Přes net jsem si netroufla právě proto, že křivák mi nesedí každý.
Do skříně se mi sotva vešla
, ale to je určitě tím, že ty ramínka tam máme naštorc ![]()
Jsme si dnes koupili okna do domu, 250 k v háji, zatraceně :-).
Hej, tie obľúbené zrušené odtiene sú strašná otrava...
ta bunda je moc pěkná, mně se mnohem víc líběj tyhle křiváky, co nemají u krku límec a jdou zapnout dohladka.
no ale to je neco, co se da nazvat investici, na rozdil od dalsi kabelky.
Mě taky. Líbila se mi i zapnutá až ke krku a to rozhodně neplatí u každé, co si zkusím.
právě. Já jsem to teda už někdy loni odkoukala na starý bundě nellielovett a říkala jsem si, že je to věc, po který se musím koukat.
Já už tu svoji hodila k popelnici a koukám/zkouším cca rok a zatím jsem na nic nenarazila. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.