Garfie Paráda :-)
Co jste si dnes koupili/y?
Garfiekrásný nakup
marieu koukám,že máš "naše pantofle"...miluju je,jsou úžasně teploučký![]()
Maureen od doby, co přišly, jsem neměla nic jinýho na noze, navíc v nich můžu být skoro pořád naboso- těch dnů, kdy venku přituhlo a topilo se míň, než předchozí roky, zas tolik nebylo. Jsou úplně skvělý!
marieu tak to máme naprosto stejně
naboso a furt![]()
Zeptám se tady, protože tady se nakupuje, stalo se vám někdy, že ste si objednali ze zahraničního eshopu a nepřišlo to? A když kliknete na trackovací odkaz, je tam, že 'doručení se nezdařilo' před skoro 14 dny a při tom ticho po pěšině, žádná zpráva o nezdařeném doručení, nic? Jde o ty šaty, co jsem tuhle dávala..psala jsem jim a oni mi poslali fotku tý zprávičky o nedoručení, ať prej se zeptam curýra..jenže tam ani nejde poznat koho se to mám ptát..
Ounz Stalo se mi to u Gapu z Anglie. Dokonce u přepravce bylo doručeno. Nepřišlo nic. Některé věci už neměli, objednávala jsem při výprodeji. Dohodli jsme se na vrácení celé částky. Stačil k tomu jeden chat na jejich stránkách.
notna no, tak mě opakovaně poslali za lokálním přepravcem. Doufám, že tím myslí poštu a poptám se. Jinak už nevim
Ounz To zní dost neochotně a nedělá to na dobrý dojem. Pokud vím, měl by reklamovat odesílatel. Není se možné zeptat, kdo ten lokální dopravce je? To by snad měli vědět.
Pěknej nákup ![]()
notna no, opakujou se. Doufám, že tím myslí poštu, uvidíme
Ounz Mne se to stalo u Brastop z UK. Zasilka byla v systemu vedena jako dorucena, ale mne nic nedorazilo. Poslali mi scan dokladu o doruceni, ze ktereho jsem vycetla, ze to prevzal nekdo na jine adrese (asi o 4 domy vedle). Na tom miste sidlila nejaka firma, na recepci o nicem nevedeli. Brastop mi nakonec vratil penize.
ziginka díky za info, no jsem na to zvědavá. Moje pošta je hodně svá, ale že by mi to úplně zazdila, jsem nezažila. Tohle tam svítí jako nedoručený, zatím.
Ounz to ti majú prísť tie šaty co si ich ukazovala?
Ounz mne se to stalo u amazonu z uk, ale napsala jsem, ze to neprislo a oni mi to hned poslali jeste jednou
Janulik03 jj, přesně ty..
baltik já oslovim tu poštu a pak jim kdyžtak zas napíšu..děkuju za info! :)
Ounz jakože máš trackovací číslo, ale není z toho poznat, kdo je ten dopravce? Nebo jsem to blbě pochopila? Protože na to jsou na netu nějaký vyhledávací nástroje, takový ty agregáty sledovačů všech kurýrů najednou, kde to z toho čísla rovnou i detekuje, kdo to doručoval a pokud tam byly nějaký přeshraniční změny v doručovateli, tak i ty...
edit: rovnou tady i odkaz, kdybys to chtěla zkusit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY