Karoleena no pochopila jsem, že dopravce u nich byla irska pošla an post tuším, ale nevim, komu to předali tady..doufám, že český, ale třeba deutsche post to občas předává v česku dhl a tak..a to tam prostě není - jen 'pokus o doruceni v czecha a nazdar..
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena jsem včera taky zkoušela něco takovýho, ale ten tvuj tracker je lepší, píše, že to je 'na moji žádost' - haha, někde v depu..v Rudný ![]()
a běda vám, jestli mi to nepůjde :)
moora určitě půjde, ale já teda vůbec nejsem schopna rozklíčovat, co to je :)))
eM ta fejková pránamatka, co ji tu tuhle někdo doporučoval. očekávám zázraky do 3 dnů
moora a jo:))) a já se nemohla rozhodnout mezi pečením pusinek a tvorbou podivných růžových aplikaci na kabelku a ani jedno moc nesedělo...
moora prosím, taky potřebuju zázraky do 3 dnů a nechce se mi dávat celý rodičák za originál. Co je zač tato? Vypadá dobře.
moora díky, taky o ní už dlouho uvažuju. Pak napiš, jaké zázraky nastaly.
moora děkuju, tak jsem jí koupila taky ![]()
Ounz tak dufam ze sa to vyrieši a aaty ti sadnú. Drzim palce
moora páni, to teda je muciaci nastroj. No a to budes lezat na tom naha?
v tomto smere som nevzdelana
Janulik03 děkuju :)
Janulik03 idealne. Ale zacit mas prej v tricku, nez si zvyknes
moora no pockam na teba ![]()
Pranamatku jsem doporučovala já. Mám taky fejkovou, ne tedy tak hezky barevnou
zacala jsem hned naostro a je to naprosto skvělè. Důležité je se dobře uvelebit aby se někde zbytečně "netahala" kůže a po zhruba pěti minutách mě na zádech zalije teplo a super. V návodu bylo 15 minut, pravidelně na tom usínám, takže budík nebo manžel to jistí. Že začátku jsem fakt jednou usnula, probudila po 40 minutách a byla jak ožralá. ![]()
rysamona mám to naprosto stejně, usínám na ní. Koupila jsem i bráchovi k narozeninám, páč už taky vkročil do mainstreamu. Pošklebovali se tomu všichni včetně našich, ale sebral v sobě sílu a po týdnu napsal, že s tím začal a přestalo ho bolet někde mezi žebrama, co ho bolelo 3 měsíce a že děkuje.
rysamona a kterou fejkovou mas odzkousenou?
Hm, to asi potřebuji, kdysi to měl můj bývalej, ale ty bodlinky byly v kolečku, toto mi přijde lepší. Nejsem příznivcem fejku, ale 8 nebo kolik tisíc je prostě moc.
continuity Naši to měli už za komárů, jmenovalo se to teda Iplikátor Kuzněcova a vymyslel to Rus, se divím teda takové oblibě, zrovna tady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY