Kan a ještě před Kuzněcovem na něčem podobném leželi indičtí fakíři. :)
Co jste si dnes koupili/y?
Tak kdyby vas zajimala ještě kauza šaty, tak jsem přišla na poštu a přes 'jaký je to číslo' 'no tohle číslo neexistuje' jsme se dostali k otazce ´a jak se jmenujete' s následným prohrabánim police - a byly tam?! Prostě je tam někdo pmesknul na polici a nechal tak..who cares..
a sou teda krasny, kvalitni a s podšívkou! Akorat nevim, jestli na mě mám droby..
Nedaj se moc vyfotit a sou zmuchlany z cesty..omlouvam de

a já jsem už taky použitá teda ![]()
Ounz no tomu říkám happy end! Rozhodně máš, když jim dalo takovou práci si tě najít, tak teď už musíš :)
edit: a moc ti slusej, nechat!
moora děkuju! Líbí se mi hodně teda..
Ounz Šaty jsou krásným, sluší ti. Určitě si je nech. A jsem ráda, že to dobře dopadlo! Ale že sis je teda musela nejen zaplatit, ale i zasloužit!
baltik já nevím, dostala od Ježíška
ale zkusím se zeptat. A mám tedy ten polštář jako váleček pod krk.
marieu přesně
problemy které se pořád ozývaly ať cvičila či rehabilitovala se zmírnily.
Ounz ty jsou uplne presne pro tebe usite, moc ti slusi. Krasna latka.
Ounz super, moc pekny a fakt ti slusi, k tem kratkym vlasum top.
Ounz naozaj su krasne a pasuju ti. Az lutujem, ze mi vzory nejdu. Inak ja tam z dialky stale vidim physalis :)
continuity různý influenceři na ig na originál mají slevu 10-25%. Teď jsem jí u nikoho nenašla. Tak to vyzkouším s touhle a případně pak budu číhat na kód na originál.
Ounz to je jak na detektivku. Šaty si určitě nech, jsou slušivé, a pasují ke tvému účesu. A za ty nervy by sis měla ještě něco přikoupit.
rocky děkuju ![]()
Ounz já se tam už jednou dívala, utkvěly mi hořčicově žluté s balonovými rukávy, ale mezitím jsem zapomněla značku..
marieu některý mají moc hezký ..a ještě se mi tam líbila kvetovaná sukně.. mno, uvidíme ![]()
Ounz vypadas v nich bajecne!!!! Urcite si je nech!
711990 děkuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY