Ounz Jsou krásný a moc ti sluší! Dobře že tak, po tý anabázi s doručením.
Co jste si dnes koupili/y?
Len děkuju :)
Ounz urcite si je nech, slusi ti! Pripominaj mi trochu marimekko vzory
Ounz Mně se líbí moc a uplně teda realita předčila očekávání, padnou ti bych řekla uplně přesně!
Ounz no paráda, a saty si určite nechaj. ![]()
razorblade Karja Janulik03 děkuju!
Ounz Moc ti sluší :-).
Ounz nechat.![]()
Ounz Jsou skvělý a sluší ti moc!
Difuzer, už mám druhý a pořád mi voní.

Ounz saty ti fakt slusi, jen bych mozna vypustila tu gumku na rukavech a nechala to rovny. Ale to je detail, dobry to je.
Ounz Mají zvláštní vzor, každému by to nešlo, ale tobě moc sluší. A střihově taky. Takže nechat a pěkně nosit.
Tak jsem se tu taky zaháčkovala na tu akupresurní podložku a jelikož ještě nevím, jak přesně se to ujme, tak uvažuju, jestli tu menší (těch zas mají víc různých) nebo rovnou tu dvojitou, co tu přímo byla? A ještě přemýšlím, jak je to z údržbou, píšou omývat mýdlovou vodou, což si teda zatím s tím povrchem moc neumím představit (spíš je to do Blbých dotazů, vím
, ale když se to probíralo tady...)
tarra dokud nepotece krev, nic omyvat neplanuju. Jinak ten kokosovej vnitrek by mel bejt vyndavaci
moora Díky, trochu mě vyděsil ten popis, ale pojmu to asi taky tak a budu doufat, že krev prostě nepoteče.
baltik tak Ježíšek říká že je to neo-sport a normálně na mall
marieu já právě na záda cvičím i posilují ale ta podložka to završila![]()
rysamona záda jsem teď 2 roky úplně zazdila. Příští týden si jdu opět pro sérii cviků na rhb. Ale teda ty se staráš o ta svoje krásně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY