marieu krásně bych neřekla
ale já musím, kdybych necvičila tak už se asi nehýbu, daň za 190cm.
Co jste si dnes koupili/y?
rysamona diky
rysamona uáááá!! Respekt, to je opravdu nutnost. Mám 175 a vadné držení od dětství- jedna z těch generací, kdy ještě nikdo nedbal na správný pohybový vývoj dětí, pasivně nás posazovali a drandili jsme v chodítku... cítím, že je nejvyšší čas s tím teď něco udělat, nebo to bude velký špatný.
marieu generace skoro stejná, jen mám pocit že jsem tak o pět let starší a přesně to vadné držení a vše okolo. Navíc jsem prý začala chodit v deseti mesicich
pred dcerou to ještě šlo, jóga, břišní tance a posilovna ( podle mě úplně geniální kombinace na záda) a potom to šlo úplně do kytek. Navíc jsem úředník takže pořád sedím. Peklo.
Dcera má v devíti letech 154cm a chodit začala v devíti měsících, úplně přeskočila chůzi po čtyřech tak ji už úplně lituji.
rysamona kdysi jsem plavala- o zádech jsem nevěděla. Děti mám taky přerostlý, i když ne tak moc, jako ty. U obou se lezení zdařilo a od školky chodí do plavecké školičky, tak to snad v rodině zlomíme... omlouvám se všem za off topic.
Zakoupeny klasické pouzdrovky...čepici k nim nosit nehodlám![]()

Maureen šaty vypadají moc hezky
No vida, to nejsou špatný šaty!
Škoda že není vidět jak jsou řešený u krku - má to límeček nebo jak? Já je úplně vidim s bílejma teniskama...
barbucha límeček a jsou na knoflíky (i na sukni, ale nejsou rozepínací) a je k nim pasek ještě. Bílý tenisky nejsou špatnej nápad!
Ounz saty krasny a slusi ti
Lamicka děkuju!
Děvčata, na ZL jsou tenisky Janessa za 1349,- jsou to ty celokožený? Roso, kde jsi?
Tak to je fajn, budeš si to moct porozepnout u krku případně... a tenisky jsou vždycky dobrý!
rocky já už to zkoušet nebudu, maj v tom bordel! a zdá se mi na těch fotkách, že se to kolem kotníku krčí jak textil, takže podle mě v popisu kecaj a přijde ti to, co je na fotce
koupim si nakonec asi Anna Field koženkový - teda pardon, veganský! ;) ... to je jistota, že nedorazí textil
jinak tutově celokožený provedení Vagabond Janessa má Baťa
RoSa Jsem si je teda objednala, když tak tradičně je vrátím.
Po pravdě ani nevím jestli je potřebuji. Z tvého odkazu Baťa, když se podívám na tenisky v černém provedení, svršek je uveden jako useň, přitom už z fotky je vidět, že jsou prosity látkou. Celokožený asi nebudou. Opravdu se čert v tom vyzná.
Tohle označování jako ekokůže nebo kůže pro vegany mi notně pije krev - a od pátku mi ji přímo vysává jak sám Drákula. Ráno se mi totiž rozbilo kožené kancelářské křeslo (odešel píst, takže neopravitelné) - mám sice vztek, ale nové si koupit musím. A tak procházím nabídky - do vyhledávače jsem zadala "kožené" a nechtějte vidět, co všechno na mě leze![]()
clothilde Ale o tom zde už dobrou čtvrt hodinu hovoříme, Mlho! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY