RoSa přemýšlím o tom už hodnou chvíli. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz já bych se pokusila objednat nebo někde zkusit, já tu podprsenku na rozdíl od ostatních můžu fakt doporučit, sedí mi a nezařezává se na ramenou. Mám ji 70G, normálně nosím 65HH.
Když už jsme u těch podprsenek, dospěla jsem k názoru,že už mi moje obvyklá velikost nesedí. Zadala jsem aktuální rozměry na různých stránkách (minimalně pěti) a vypadlo mi pokaždé jiné číslo (a není to tím, že by bylo jiné číslování- evropské, anglické, atd.). A fakt se ta čísla lišila naprosto diametrálně. No asi si dlouho žádnou podprsenku nekoupím.
brrr nejlepší výsledky na tohle má prej Babišův Astratex
JankaM díky za tip k velikosti, každopádně ji zkusím, už jen abych zjistila, do který skupinky patřím ![]()
RoSa tim to nebylo, mam i pevnejsi obvody sportocnich podprsenek, to je proste specificky tenhle model, jen nevim proc.
Ounz Shock absorber sem zkousela objednavat ze Zalanda a libily se mi moc, jen byl.problem vychytat velikosti, meli to hodne probrany a nic mi poradne nesedlo.
711990 Shock absorber jsou super, nakoupila jsem si od nich kdysi toho spousty, podprsenky, topy, teplákový soupravy... měli to v obchodech Victoria Secret, než je tady v Pze zrušili (snad měli problém s licencí nebo co...)
brrr za sebe můžu fakt doporucit Caresse v Praze, mají velký rozsah velikostí.
RoSa ja mam pocit, ze mi to i tenkrat radil nekdo tady. Rozhodne mi strihove prisly lepsi nez ta proklinana Panache:D
711990 no na zalandu na mě maj jen ten triumph, maj to strašně probraný..
Když se tu řeší podprsenky s malým obvodem a většími košíčky, tak já se prosím přidám dotazem, kde kupujete vhodné plavky? Bikinovou podprsenku aby držela a vypadala k světu? Trojúhelníky se šňůrkou mi ty prsa neudrží.
Ounz panache je i bez kostic a maji je taky ce Spravne podprsence. Moje oblibena je od znacky Anita.
Ounz panache je i bez kostic a maji je taky ce Spravne podprsence. Moje oblibena je od znacky Anita.
Myslím, že tu byla odbornice přes podprsenky Brioso , nebo tak nějak.
dupali Plavky kupuju tam, kde podprsenky. Oni jinde stejně moji velikost nemají. Ve speciálkach na spodní prádlo.
Ginger anitu jsem mívala taky, ale přijde mi, že teď moc neni k sehnáni, jen ty kojící..
dupali astratex, zn. Ava, od nich mám obvod 65 nebo i ty speciálky.
dupali taky kupuju plavkovy vrsky tam, kde podprsenky. spodni cast mi ovsem bud nevyhovuje nebo se mi nechce platit tolik neb p.del mam standardni:-)) takze to nosim ruzne namichany a nicemu to neva:-)
Pokud vám.nevadi kupovat podprsenku z eshopu, nejradši nakupuji na Brastop. I plavky.
Ohromný výběr, časté velké slevy a dobřé ceny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY