je k tomu rukavice a pracuje se s ní výborně. já jsem hrozně chramlavá na ruzný vlasový stylingy, ale tohle bylo opravdu snadný
Co jste si dnes koupili/y?
Bunda je krásná. Tu jsem neměla vidět
Do Peeku mě jít nenapadlo.
Bunda je hezká. Já jsem neměla vidět tu kulmu
.
Já jezdila uz dřív, sice málo, ale základy jsem měla, takže se mnou to bylo celkem rychlý. Ale kamarádka mi radila, jak držet tělo, co s rukama, atd. Mám devadesátky kolečka, tak to i celkem jede. Myslím, že to bylo celkem jednoduchý, jen překládání nohy do zatáčky mi chvilku trvalo, ale to byl spíš strach.
Super, děkuji za tip.
A teď si představte, že já v 60 jsem po čtvrtstoletí vyrazila bruslit na led. V hlavě to ještě je, ale tělo nějak nespolupracuje. Nejhorší je, že si pokaždé znovu tak 15 minut připadám jako poprvé. Prešlapy do zatáčky mi jdou zatím jen doleva, ale nevzdám to! Hala je s celoročním provozem.
Koženkovou sukni v barvě mink, v Tescu. Za 179 Kč. O číslo menší kvůli motivací. ![]()
Přesně tu mám taky! Dokonce za stejnou cenu. Chci vidět fotky vedle ve vlákně!
To bude chvilku trvat.. zatím je mi poněkud malá ![]()
Chtěla jsem začíst s dietou, ale dostala jsem léky na žaludek. Dva týdny brát a když to nepomůže, čeká mě fibroskopie. To jaksi není nejlepší chvíle na začátek diety.. ![]()
Budu muset odložit.
No nazdar. Drzim palce, at to dobre dopadne.
a jaká je to dieta? já jsem včera zahájila sledování kroků krokoměrem na mobilu - baví mě to, zvětšila jsem rádius venčících okruhů, a vyskočilo to hned na dvojnásobek
(Ronny má z toho taky radost!)
... ale to je asi do jiného vlákna, pardon...
Máte můj obdiv. Já chodím bruslit už druhým rokem (začala jsem teda od nuly) a pořád se u toho překládání cítím hrozně nejistě. Zlepšuju se hrozně pomalu ![]()
Chce to pevnou vuli, jsem zvědavá, jestli mi to předsevzetí vydrží. Vam to určitě jde a půjde, proti mně jste mládě
chtela jsem si koupit krasnou kytku, ale nakonec jsem nestihala prijit domu nacas. jsem dneska docela vyrizena, co lecos vysvetluje. tak jsem si ted poridila hedvabne saty po kotniky na MMB.
banana rebublic, tak jsem fakt zvedava, co dorazi. dam foto az to vyzehlim (jestli to vyzehlim).
Sukni mám tmavě modrou. Ale stala skoro tři stovky. Sakryš.
Miluju šaty po kotníky. Budu vyhližet fotky.
Já si koupila sukni
Není to sice nic na sebe, ale mám z toho hroznou radost. Včera jsem se konečně odhodlala ke koupi širokoúhlého objektivu :)

Novú vôňu. Teeeda sila. Kancelária vonia po konvalinkách. Neviem koško bude držať, ale ak má niekto rád konvalinky, tak odporúčam. Uvidím, či sa odvážim ju nosiť často. :D

jar treba začať konvalinkami...idem vyhrabať tie svoje.
A tieto "jarné" Goutalky sú strašne fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.