Děkuju též :)
Co jste si dnes koupili/y?
to je strašný jak jsem se dnes utrhla ![]()

Krásně jste se utrhla
.
Nádherná vůně! Zatím jsem ji zkoušela jen v butiku Guerlain.
![]()
díky
tak on mám massimo docela výrazné slevy, takže to ani tak nebolelo
odkud je prosím tě ten šedivej rolák?
všechno je massimo dutti. já jsem se chystala zajít dnes do obchodu, ale včera mi massimo psal, že mají 50% mid season sale a ať s tou bolavou nohou radši sedím doma. tak jsem ho poslechla a lehce jsem mu to online vyplenila ![]()
ono to šlo i večer (od 21h) dost rychle do pryč, jinak bych taky koupila o pár kousků víc. mně hodně vyhovuje kvalita za tu i plnou cenu, za půlku je to pak fakt za hubičku!
Včera kozačky, dneska žabky ![]()

Moje první celočervený šaty, ale je mi v nich dosti pohodlně. Ještě uvidím jak mezi lidma, neumím být příliš nápadná.
Jé, ty jsou hezký.
Nádherná vůně! Zatím jsem ji zkoušela jen v butiku Guerlain.
JJ je bozi, uz se tesim. Bude to polivacka na leto, fajn je, ze voni vyrazne.
Jo a normalne na me Chanel 5 nedrzi, uz si ho chci koupit delsi dobu a celkem me to odrazuje. Mam Eau Premiere a ta drzi pomalu vic nez klasicka Eau de Parfum. Zkousela jsem na vice mistech, pro jistotu. Docela me to stve, protoze vune se mi libi, kdysi jsem mela tricitku a je proste nadcasova.
Nemate s tim nektera parfemova odbornice zkusenost?
Vás mi byl čert dlužen :-D. Mrkla jsem na MD a samozřejmě jsem zamířila i ke kabelkám - raději nebudu postovat, nebo mě z parfumanie už opravdu vytřídí. Bohužel tam nejsou rozměry kabelek a já teď nemohu využít osobní převzetí na prodejně. Co se týče oblečení, velikosti sedí standardně?
Zajímavé, na mně zase moc nedrží Eau Premiere
.
Děkuju moc za ten tip s Ikea family kartou, vrátila jsem to bez problémů, dostala jsem refundační kartu, takže super.
jinak jsem si NEkoupila křeslo v Ikee, protože než jsem se rozhoupala, tak ho vyprodali a už nebude
já jsem taková husa.
Konečne som objednala skriňu... už ma nebaví oblečenie v igelitkách

A ktera se vam libi? Mne
:

Te druhe si ani nevsimejte, libi se mi barva a nejak touzim po uzavirani na stahovacku (ehm, samozrejme se mi jich libi vic)
To je úžasná barva! Kdeže to mají?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.