Dneska dovezlo PPL ty Clarksy - jsou super, jsem nadšená!
Tak teď jen doufám, že ještě chvilku bude zima... ![]()

Dneska dovezlo PPL ty Clarksy - jsou super, jsem nadšená!
Tak teď jen doufám, že ještě chvilku bude zima... ![]()

Kušuj, my už zimu nechceme! Ale kozačky pěkný... ![]()
Neboj, už se rozhlížím po žabkách ![]()
Ty jsou ale fakt pěkný - nedivím se, že sis ke svým stopadesátiosmi párům černých jezdeckých tyhle koupit prostě MUSELA.
Dobrá koupě
Ale zrovna u konvalinek je lepší, když to není velký držák - začnou být pak otravné a k bolestem hlavy není daleko.
Dneska dorazily vzorky, nějak jsem se nechala unést a objednala spoustu na očuchání. A můžete za to vy všechny! Vždycky se tu rozepíšete a jak má slabá žena odolat!![]()

Jaké odolávání? Ber to jako další dimenzi sebevzdělávání - tenkokrát parfémového.![]()
Dobrá tedy, budu se sebevzdělávat
jen jsem letmo zkusila -jardinky od Hermése (pan Li a středomoří), myslím, že na léto by byly fajn. Ale co mě nadchlo, je Black Orchid od T. Forda, a to jsem prosím na spíš na "slabší" vůně.
uuuuž to cítim. Drží sa ako kliešť. Budem si to striekať na chrbát. ![]()
Dneska dorazily vzorky, nějak jsem se nechala unést a objednala spoustu na očuchání. A můžete za to vy všechny! Vždycky se tu rozepíšete a jak má slabá žena odolat!![]()

![]()
, ale podle předpovědi jste si tu zimu objednala, že? ![]()
Super nákup!
, ale podle předpovědi jste si tu zimu objednala, že? ![]()
Jo, bylo to přibalený v kartonu jako dárek. A nevykej mi, prosím ![]()
A je objednana, mamince Lingerie a meteority. Pro me jeste Precious Light rozjasnovac/korektor
Dost dobrej!!
Děkuju ![]()
Vynasnažím se
.
Jé ten je super!
No to je parádnice! A jak musí vonět,hmmm ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.