i kdyz na te druhe fotce se mi libi,kdyz sem to zkoukla znovu.;-)
Co jste si dnes koupili/y?
Nechci ti kazit pochybnosti, mne se libi. Co bundu zkusit se sukni? Cernymi kalhotami? K satum?
Je hodně temně modrá, na fotkách opravdu vypadá skoro černá. Já si totiž vyhlídla jinou, míň zdobenou, ale manžel mi říkal, že v ní jsem usedlá, že na takovou klasiku (co se týče střihu) mám ještě deset let čas. V téhle že mám šmrnc. Nejsem si jistá.

to si jeste dopadla dobre,mne muz (sam od sebe)minuly tyden koupil zlaty kabatek.
A tak kdyz se mu v ni libis to je taky dulezite
Spatna urcite neni!!
Myslim,ze to jen trochu kazil ten satek.
Mně se to líbí moc. Šátek se mi nelíbí s tím vůbec, ale já obecně nejsem šátková, nerada je nosim "na ozdobu".
Uprimne, ten krivak je super, slusi vam, zato to modre na tom druhem obrazku...prosim ne;)
Krivak se da nosit ke vsemu - k satum, sukni, dzinam. Nejunivetzalnejsi kus co mam v satniku...
No a co ta Apres l Ondèe,líbí?
libi, moc... ale vydrz je fakt tragicka. tri hodiny a nazdar :/ to je dost problem, protoze ja nejsem zvykla nosit v kabelce flakon a prestrikavat se prubezne
Jak jsem se vedle před týdnem ptala na kabelku, tak jsem nakonec zvolila tuto. Zítra by snad mohla přijít.
A pak jsem ještě měla vyhlídnuté košilové šaty z Orsay, ale pořád jsem nevěděla, jestli ano nebo ne, až mi na eshopu vyprodali 36. Včera jsem vyrazila do Olympie a doufala, že by je tam třeba v té 36 mohli mít. Neměli, tak jsem aspoň zkusila 34, která byla opravdu malá. No, a dnes už na eshopu mají i 36, tak už jsem neváhala a objednala. Tak jsem docela zvědavá, jak mi budou. Trochu se bojím, aby nebyly moc velké, protože ta 34 byla menší jen o trošku.
Baretku jsem letos viděla na jedné šik dámě, oblečené v pánském stylu, tak jen na zkoušku.
Vlněný šátek jako náhradu za svůj zelený, který jsem rozthla.
Krátké pallazo a nějaká obyč trika z Manga z té jejich committed collection.

Na mě taky nedrží dlouho,ale jsem ochotná jí to odpustit. Bohužel rychle ubývá .
ja spis pak premejslim nad tou l'heure bleue, ktera je podobnyho razeni a vydrzela mi na ruce dostatecne dlouho. jen si nejsem jista do tech uplne nejvetsich veder, protoze zhruba uprostred chvili vonela po nejakym hodne otravnym bonbonu, nez se zase hodila do pohody :)
Máš pravdu,mají hodně společného, hodina je pro mě podzim,melancholická. Apres optimističtější-jaro.
Ten svetr mám a nosím ho ráda. Těším se na model s baretem!
Já věděla, že ho tu už někdo dával.
Jestli baret obstojí, tak zhruba za 10 měsíců něco vyfotím. ![]()
Dnes jsem si koupila 2 trika v COS- jednoduché jednobarevné šedé a tmavomodré. Ale píšu kvůli něčemu jinému. Moc se mi tam líbila jedna tunika a šaty, ale byly z materiálu, prodavač říkal, že obsahuje měď, u kterého bylo napsáno, že se nesmí prát. No nechala jsem je tam, i když se mi moc líbily, ale nosit to do čistírny po každém nošení se mi vážně nechce. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost, jestli to opravdu nejde prát?
A pak jsem si koupila lehounké šaty na léto Marco Polo v příčetné délce. Jedny už mám z loňska a byly opravdu skvělé. Kdyby měl někdo zájem- má Van Graaf.
To je to slavné cupro, že? Já až zpětně (po všem známé kauze červené šaty) zjistila, že už z toho mám jednu halenu. Na praní zatím nedošlo, loni jsem ji vytáhla jen jednou, ale do čistírny s ní fakt běhat nebudu. Risknu to. Je to takový materiál, u kterého si umím představit, že se při praní možná "poláme"-vzniknou světlé čáry na tmavé látce.
a co vyprat a aspoň neždímat?
Uprimne, ten krivak je super, slusi vam, zato to modre na tom druhem obrazku...prosim ne;)
Krivak se da nosit ke vsemu - k satum, sukni, dzinam. Nejunivetzalnejsi kus co mam v satniku...
Děkuju, už to tak vnímám taky :-)
Kalhoty jsou Mango? Jakou mas velikost? Potrebuju novy cerny a nemuzu nikde sehnat...;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.