Ounz Tenhle, https://www.cos.com/en_eur/women/womenswear/jumpsuits/product.belted-wide-leg-jumpsuit-blue.1152147001.html , ale oranžovej xs. To je v Pařížský?
Co jste si dnes koupili/y?
999 no..myslim, že je to von, akorát ne v Pařížský, sem na cestách...jako teda jejich fotka vs oblečení na věšáku, to jednoho znejistí ![]()
999 pásek to mělo vevnitř pověšenej..jestli chceš, můžu se tam zejtra vrátit a nafotit líp..měli tam právě xs
Ounz Díky, kašli na to. Beru to osudově, protože ho samozřejmě nepotřebuju, ale pokud ho potkám v Pařížský, tak si ho koupím :-).
999 tak koukej dál a uvidíš :) a třeba ho vrátí online, když ho tu neskoupjej..
999 Já jsem si ted něco objednávala na COSU a dostupnost se tam zrovna dneska mění jak v loterii. Ale je fakt, že pokud je to vyprodáno beze změny už několik dní, tak to asi nepřibude.
To je pravda, ovšem na věc, kterou si přeješ, je třeba občas i pocihat.
Měla jsem nastavené upozornění, které mně vůbec nechodil. Ale náhodou jsem nakoukla na kalhoty a saty, co jsem chtěla, a ty tam byly.
999 tak zrovna tento overal jsem ulovila jak v S tak v XS, přivezou 7.7.
continuity to je krásný nákup, hned bych brala ten béžový!
rocky Jo, jsem zvědavá. Já si letos koupila košilové šaty v sinsay, vypadaly moc pěkně, ale jako, po pár nošeních je to tak tady po vsi, uplně to zhadrovatělo. Tak jsem říkala, že musim doplnit nějakýma šatama co trochu vydržej, takže číhám na cosáky.
Přišly mi šaty a jsou super, přesně takovej pytel jsem potřebovala... Nikdy jsem neměla šaty bez rukávů anžto jsem přesvědčená, že mám hnusný ruce, ale jsem se rozhodla, že si už můžu dovolit na to kašlat ![]()
A na cestě mám bundu, po který jsem bažila už snad rok, najednou se objevila zpátky v nabídce (a eště ve slevě)!
Jednak kvůli barvě a pak taky mam stejnej dlouhej kabát (v khaki) a je můj oblíbenej... tak jsem neodolala, i když mi v tomhle vedru bylo při objednávce úplně mdlo.
barbucha pobavila mě barva krtek ![]()
To jo
Ale mně se hodně zalíbila. Snad to bude jak na fotce, ten dlouhej kabát teda odpovídal.
...ta bunda je skvělá!
Dík! Už se ně ni těším!
Já šaty a kokonovitej svetr :)
šaty teda nemám přes prsa zdaleka tak volný jako modelka, no..

barbucha pěknej nákup
Nápodobně!
barbucha děkuju :)
Cosaci mi poslali maila, ze naskladnili cerny tricko s masli na zadech, ktery chci uz dlouho (mam bily a je skvely), tak aby necestovalo samo, vzala jsem k nemu (ve sleve za dvacku) jeste ruzovej top, kterej urcite pojede zpet, pac v nem budu mit ramena jak stehovak :D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY