Lama_z_Lana blahoželám, určite nebudeš ľutovať. Nech všetko prebehne hladko a dobre sa Ti býva ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_Lana gratuluju! :)))) jakou ctvrt jsi vybrala, jestli se muzu zeptat? :))
razorblade dik ![]()
Za Novakovyma garazema, na Prumyslovy. Byla to jedna z oblasti, kterou jsem chtela ![]()
Takze se stehuju asi kilak, no ![]()
Lama_z_Lana moc gratuluju!
Gratuluju k investici a ať se ti bydlí podle tvých představ.
Lama_z_Lana Připojuji se ke gratulantům, přeji ti stěhování s co nejmenšími starostmi a následné příjemné zabydlování. A až nebudeš mít co dělat, zastav se, bydlím jen přes blok domů na Rettigové.![]()
Vkládám sem, třeba si někdo koupí..
Moc prosím o příspěvek, nebo aspoň sdílení.
Je to Ruženčina Kristýnka. Chodíme k nim pomáhat Týnce se strachem ze psů a moc se to daří. Snad brzy dostane asistenčních pejska!
Je to opravdu úžasná rodina. Strasne moc se holcickam věnují a pro Tynku dělají možné nemožné.
Prosím, nemohly byste pomocí?
Příběh se sbírkou je na Doniu

Lama_z_Lananojo, tebe to tahle do tehle mist u centra. tak holt sousedky zase nebudeme :(
Lama_z_Lana tam bude klid a přitom v centru, všechno blízko, ať se pěkně bydlí. HK je dlouhodobě dle mého názoru nesmyslně drahý, když tam nic moc není.
JankaM Možná má tenhle pocit každej o svým městě:-D.
Lama_z_Lana Gratuluju, ať se hezky zabydlis!
JankaMnevychází HK dlouhodobě v nějakém tom výzkumu, jako jedno z míst, kde se lidem žije nejspokojeněji?![]()
JankaM neco v hk je... bozskej klid
zadny smradlavy paramo
zadny no-go zony nebo mista s neprizpusobivejma...
razorblade slyšela jsem i názor jednoho muže, že v HK jsou jen samé doktorky, lékárnice a učitelky ![]()
JankaM to je dobrej vyber, ne? Samy vzdelany zensky![]()
razorblade bych rekla spis zadny smradlavy Kavoviny a Synthesia
My jsme ale s muzem volili zda HK ci PCE a nelitujem...
Diky, diky :)
JankaM a jeste vojandy :)
Ja jsem v HK moc spokojena. Vsechno, co ke stesti potrebuju do 10 min na kole a je tu klidek ![]()
tina ja si vzdycky v San Piegu rada zazpivam "Ve vzduchu je jaro. A Paramo"
A PCE jsem vzdycky zavidela "Ja mam kone, vrany kone" jako znelku na nadrazi. "Okolo Hradce" je takovy mdly ![]()
Lama_z_Lana tak to je bombastický! Upřímně gratuluju a přeju ti to těšení a radost.
Tak jsem se pojistila, aby mě i po návratu z dovolené v práci čekala nějaká radost

Tak jsem se pojistila, aby mě i po návratu z dovolené v práci čekala nějaká radost

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY