razorblade tak černý triko s mašlí na zádech mě zajímá, dáš prosím odkaz, díky
Co jste si dnes koupili/y?
Vincenzina tady je :) zatim maj vsechny velikosti. Naposledy kdy naskladnili slo na odbyt rychle
razorblade dík
v praci huste makam tak jsem se odmenila, novy big buckle a cernej Kanken, vetsi nez mam, to se bude hodit, kozeny detaily se osvedcily, tak jsem sla zas do nich.

0zero7 Tenhle kanken je stejně nejhezčí :-). Birkeny mají super barvu.
razorblade Zvažuji nákup, prosím tě, mám přes prsa 106 cm, stačí M nebo musím mít L? Nebo se ani do jedné velikosti nevejdu. Děkuji srdečně za radu předem.![]()
999 dekuji. Birkeny byly lehce spontanni nakup :)
Ounz prosimte, ten rekanken je trochu jinej matros ze? Koukala jsem na nej, tohle je ten klasickej material plus kuze. Mam stejnej ten 13 Inches zlutej a prave se mi hodi malicko vic mista. Plus tenhle se vejde do rozmeru aerolinek jako hand luggage co muzes vzit na palubu s carry on.
Poéma myslis to triko nebo ten overal? Ja teda mevim, kolik ja mam pres prsa (ale vic jak 100 asi urcite) a nosim L, ten overal by ale mohl byt i M, kdyz je stihlejsi spodek. Ja nosim tak vel 44-46
jo a to triko mam L a je mi akorat, mam ale i dost siroky ramena a tlusty ruce. A taky bych se balac ze v M by bylo dost kratky na me
razorblade Jsem trubka, myslela jsem triko... Díky, moc, nosím taky ty dvě velikosti, takže L by mně mohlo být dobře. Dýlku řešit nemusím, jsem jen 162 centimetrový prcek, takže spíš budu podkasávat.![]()
0zero7 jo to je pravda, rekanken je jinej materiál, dá se dobře prát. Díky za odpověď, no já mám braasi, takže NEPOTŘEBUJU! Ale člověk nikdy neví, že.. ![]()
nekoupila jsem dnes, ale už před dvěma týdny. ale píšu až dnes, po důkladném testování.
takže koupila jsem si řasenku od Not so funny Anny, mají ve Fann
a teda klobouk dolů, dělá hezky dlouhý řasy a hlavně se vůbec nerozmazává! jakože vůbec! já s tím mám problémy, všechno se mi obtiskne a tohle nic. A vyzkoušeno ve vedru ve Varech! A na tenise na sluníčku. A i v bazénu! jako potápět ne, protože není voděodolná, ale pot s tříkání do ksichtu přežije
martek01 joj,tak to diky za tip. Ja mam rasy dlouhe a na vnitrni strane mam nahore po pár hodinach obtisk i od vodeodolnych
martek01 ta vypadá dobře, cruelty free a vyrobena v Čáslavi :), já mám zrovna poslední zbytky Super Fan od Smashbox, která je teda skvělá, té fakt nemůžu nic vytknout a koupila bych si ji znova, ale tuhle českou ráda prubnu
0zero7 Je, ty už hrozně málo přispívaš ale vždycky jsi měla všechno pěkný a inspirativní, sazej nám sem aspoň nákupy ať holky tady pustí korunu;-). Ty pantofle jsou fakt pěkný.
Tak jsem dnes učinila ten svůj životní nákup a už jen čekat, než to všechny ty katastry a spol zprocesujou. Když jsem přišla domů tak to na mě trochu padlo, protože si zatím neumím představit, že za dva měsíce už tady nebudu, po 8 a půl letech
.Těším se na ten proces, ale to balení bude očistec, aaaah. Už se těším v pátek na Moravu, tam to řádně zapiju ![]()
A musím jít studovat do bydlícího vlákna ![]()
Lama_z_Lana chápu to správně a moc ti to přeju a teda i závidím moc, protože mně se to ještě nepovedlo!
Ounz Děkuju ![]()
No, byl to proces, hledala jsem intenzivně (jakože denně projíždět inzeráty) skoro 2 roky. Ono s omezeným rozpočtem sehnat něco tady v HK, co by splňovalo většinu "požadavků", byl skoro zázrak.
Lama_z_Lana ať se ti dobře bydlí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY