Šaty, kuloty, triko a vršek od pyžama. Já toho teda využila ![]()

Šaty, kuloty, triko a vršek od pyžama. Já toho teda využila ![]()
MulenJá to ani nerozkliknu;-)
Mulen Děkuji za upozornění. Teď bych jen potřebovala někoho, kdo mi udělá výběr s tím co by pro mě bylo nej.
Už před nějakou dobou, ale až teď truhlář dal ven hezký promo fotky. Je to onen jeden můj kus, ale ještě předtím, než mi ho přivezl. Na designu jsem se trochu i podílela... a teď jsem k narozeninám dostala o milého ještě zrcadlo ve stejným designu.
...to je nádherné!![]()
mitford sister to je paráda!
Spadla mi čelist...to je boží![]()
Až se mě zima zeptá

mitford sister tak to je fakt úžasný
mitford sisterkrása ![]()
Díky všem! ![]()
konečně spím jak člověk a ne - jak si mnozí myslí - v rakvi jak hrabě Drákula...a ne - jak jsem ve skutečnosti spala - na zemi jako čokl ![]()
continuity krasny kabat, nadherna barva.
odkud?
continuity hezký nákup ![]()
Antje zalando lounge.
Pinot Noir dekuji
continuity je nadherny,zvlastni krasna barva. At se ti dobre nosi!
continuity Ten je parádní, hrozně zajímavá barva!
mitford sister No tak ta je parádní!
Truhlář je šikovnej, protože ti co znám já by něco takového nedokázali, ani kdybych jim ukázala fotku!
Jak se vstává přes ten okraj, není to nepohodlný? Vždycky mě to zajímalo. :-)
Garfiedíky a používám ten rantl na odkládání, což sice poněkud ničí estetiku, ale nemusím mít noční stolek. Při vstávání se o to můžeš třeba nohou opřít...jen trochu opatrnosti v lezení do postele to chce, holeň a tak, ale zatím jsem se ne nebouchla :) continuitykabát jsem předtím přehlídla, nádherná barva, bude ti slušet!
mitford sister Díky! No odkládání...to si dovedu živě představit! ![]()
mitford sister Krásný :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.