tina
na fotkách nevypadáš.
Já jsem dlouhá celá ![]()
tina
na fotkách nevypadáš.
Já jsem dlouhá celá ![]()
rysamona mě zachraňuje, že se teď nosí různé délky nohavic i rukávů. Ale třeba u kabátů si musím vždycky nechat u švadleny povolit záložku u rukávů...
Tak, už nevím, ve kterém vlákně, ale slibovala jsem, že se podělím o zkušenost s vrácením zásilky z eshopu Massimo Dutti.
No, ve zkratce...nedoporučila bych to absolvovat ani náhodou.
10.7. Zadala jsem do jejich systému, že chci vrátit šaty a vybrala si vyzvednutí kurýrem doma.
11.7. DPD vyzvedlo balíček
12.7. Email z DPD, že potřebují doplnit informace o příjemci (Adresu, email a telefon)
13.7. Volám na zákaznickou lindu MD. Operátor, který mluví lámanou angličtinou mě ujišťuje, že žádná akce z mé strany není třeba, že informace doplní
14.7. SMS od DPD, že vyzvednou balíček (OMG), volám kurýrovi, že balíček už vyzvedli, ať nejezdí
14.7. Volám na zákaznickou linku MD. Ten samý operátor mě znovu ujišťuje, že vše napraví a nic z mé strany není třeba
10.8. Volám na zákaznickou linku MD, jak to vypadá s mojí vratkou. Slečna potvrdila, že šaty dorazily do jejich skladu 26.7., ale že ještě nebylo zadáno vrácení peněz, tak že to zprocesuje
16.8. Vrácené peníze dorazily na účet (haleluja)
LadyMary ja vratku dovezla nakonec na prodejnu. Lehce jsem si postezovala, ze vraceni pres kuryra se nepodarilo, ale prodavac bez spetky zajmu. Penize jsem mela zpet jeste tentyz den.
tina Kdybych to do Prahy neměla 350 km, tak bych to tam radši odvezla taky ;-)
LadyMary já měla na jaře naprosto tristní zkušenost s vracením peněz s Vemzu.cz, kde mě nechali koupit a zaplatit levisky, označené jako "skladem", ale pochopitelně už vyprodané. Telefonovala jsem jim mockrát, peníze vraceli snad 6 týdnů.. recenze jsem bohužel četla ex post, zdá se, že jsou platební morálkou vyhlášení.
tina v prodejně na Smíchově jsem ještě nenarazila na příjemný personál...
marieu ja byla na Chodove, ani nevim, ze jsou i na Smichove... E-shop uz ignoruju a v kamenne prodejne se nikdy necitim uplne komfortne..... vlastne v Budapesti to bylo fajn, jen je to krapet z ruky;)
marieu jeste jsem mela neprijemnou anabazi se Zootem, kdy mi poslali jine zbozi a stalo me to mesic dopisovani, nez vratili penize
Procitam si nove recenze parfemu... vidim tam od jerry na Skye, tak si rikam, ze si vyhledam, kolik stoji... na Alze za necely ctyri stovky, tak jsem si uvedomila, ze potrebuju novy ochranny sklicko na fotak mobilu... jako fakt, s vama tady clovek prijde na mizinu! :D
Ta by stejně pro tebe nebyla - fakt je hodně jemná. To by ani nikdo nevěděl, že ses navoněla.
A nechceš najít nějakou jinou pěknou arabku? Kadidlo, ambra, dřevo....věděla bych![]()
A zdalipak už ji máš? https://www.parfumanie.cz/database/detail/ishq-al-shuyukh-gold-lattafa-dubai
jerry nepomáháš!
Ále pomáhám, aby na ni razorblade nezapomněla![]()
Měla jsem malé balení na minulém srazu a jí se moc líbila (a taky je za hubičku https://www.profi-parfemy.cz/lattafa-pride-ishq-al-shuyukh-gold-edp-vzorek-20-ml-unisex.html)
jerry no mně se taky líbila :)) tak dík. teď budu ještě muset něco přihodit, ať se to poštovný amortizuje...
jerry no ja ji s tim sklickem koupila!!!
Kdyztak ji daruju mati. A jo, tu druhou mam prefocenou, koupim si ji na vanoce![]()
jerry alza byla rychla a vuni uz mam u sebe... a myslim, ze moji mati se bude libit :)
EDIT: jo a strikla jsem si to na ruku a nejak nemam pocit, ze by ta vune hodlala vyprchat! je hezka, ale na me prilis nezna. pripadam si v ni jako dvoumetrovej chlupatej chlap v kostymu zoubkove vily.
V COS mají velký slevy ![]()
EDIT: jo a strikla jsem si to na ruku a nejak nemam pocit, ze by ta vune hodlala vyprchat! je hezka, ale na me prilis nezna. pripadam si v ni jako dvoumetrovej chlupatej chlap v kostymu zoubkove vily.
Jo, souhlas - něžná, ale s výdrží. Jako by to ani arabka nebyla.
Mulen Ale kuš!:-D
Karja ale jako fakt velký ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.