Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline rysamona
1116 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 15:42

tina na fotkách nevypadáš.

Já jsem dlouhá celá

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 15:56

rysamona mě zachraňuje, že se teď nosí různé délky nohavic i rukávů. Ale třeba u kabátů si musím vždycky nechat u švadleny povolit záložku u rukávů...

Offline Pinot Noir
30175 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:39

tina rysamona mně jsou rukávy akorát, mám je celkově větší. Ale ohrnuté vypadají dobře. Kousavá bavlna je překvapení, pořád se člověk učí.

Offline LadyMary
1131 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 14:59

Tak, už nevím, ve kterém vlákně, ale slibovala jsem, že se podělím o zkušenost s vrácením zásilky z eshopu Massimo Dutti.

No, ve zkratce...nedoporučila bych to absolvovat ani náhodou.

10.7. Zadala jsem do jejich systému, že chci vrátit šaty a vybrala si vyzvednutí kurýrem doma.

11.7. DPD vyzvedlo balíček

12.7. Email z DPD, že potřebují doplnit informace o příjemci (Adresu, email a telefon)

13.7. Volám na zákaznickou lindu MD. Operátor, který mluví lámanou angličtinou mě ujišťuje, že žádná akce z mé strany není třeba, že informace doplní

14.7. SMS od DPD, že vyzvednou balíček (OMG), volám kurýrovi, že balíček už vyzvedli, ať nejezdí

14.7. Volám na zákaznickou linku MD. Ten samý operátor mě znovu ujišťuje, že vše napraví a nic z mé strany není třeba

10.8. Volám na zákaznickou linku MD, jak to vypadá s mojí vratkou. Slečna potvrdila, že šaty dorazily do jejich skladu 26.7., ale že ještě nebylo zadáno vrácení peněz, tak že to zprocesuje

16.8. Vrácené peníze dorazily na účet (haleluja)

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 15:26

LadyMary ja vratku dovezla nakonec na prodejnu. Lehce jsem si postezovala, ze vraceni pres kuryra se nepodarilo, ale prodavac bez spetky zajmu. Penize jsem mela zpet jeste tentyz den. 

Offline LadyMary
1131 příspěvků moje polička 17. srpna 2023 15:38

tina Kdybych to do Prahy neměla 350 km, tak bych to tam radši odvezla taky ;-)

Offline marieu
5189 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 12:07

LadyMary já měla na jaře naprosto tristní zkušenost s vracením peněz s Vemzu.cz, kde mě nechali koupit a zaplatit levisky, označené jako "skladem", ale pochopitelně už vyprodané. Telefonovala jsem jim mockrát, peníze vraceli snad 6 týdnů.. recenze jsem bohužel četla ex post, zdá se, že jsou platební morálkou vyhlášení.  

tina v prodejně na Smíchově jsem ještě nenarazila na příjemný personál...

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 13:56

marieu ja byla na Chodove, ani nevim, ze jsou i na Smichove... E-shop uz ignoruju a v kamenne prodejne se nikdy necitim uplne komfortne..... vlastne v Budapesti to bylo fajn, jen je to krapet z ruky;)

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 18. srpna 2023 14:01

marieu jeste jsem mela neprijemnou anabazi se Zootem, kdy mi poslali jine zbozi a stalo me to mesic dopisovani, nez vratili penize

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 14:19

Procitam si nove recenze parfemu... vidim tam od jerry na Skye, tak si rikam, ze si vyhledam, kolik stoji... na Alze za necely ctyri stovky, tak jsem si uvedomila, ze potrebuju novy ochranny sklicko na fotak mobilu... jako fakt, s vama tady clovek prijde na mizinu! :D

Offline jerry
11402 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 14:28

razorblade 

Ta by stejně pro tebe nebyla - fakt je hodně jemná. To by ani nikdo nevěděl, že ses navoněla.

A nechceš najít nějakou jinou pěknou arabku? Kadidlo, ambra, dřevo....věděla bych

A zdalipak už ji máš? https://www.parfumanie.cz/database/detail/ishq-al-shuyukh-gold-lattafa-dubai

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 14:49

jerry nepomáháš!

Offline jerry
11402 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 14:56

moora 

Ále pomáhám, aby na ni razorblade nezapomněla

Měla jsem malé balení na minulém srazu a jí se moc líbila (a taky je za hubičku https://www.profi-parfemy.cz/lattafa-pride-ishq-al-shuyukh-gold-edp-vzorek-20-ml-unisex.html)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 15:04

jerry no mně se taky líbila :)) tak dík. teď budu ještě muset něco přihodit, ať se to poštovný amortizuje...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. srpna 2023 15:10

jerry no ja ji s tim sklickem koupila!!!Kdyztak ji daruju mati. A jo, tu druhou mam prefocenou, koupim si ji na vanoce

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. srpna 2023 11:28

jerry alza byla rychla a vuni uz mam u sebe... a myslim, ze moji mati se bude libit :)

EDIT: jo a strikla jsem si to na ruku a nejak nemam pocit, ze by ta vune hodlala vyprchat! je hezka, ale na me prilis nezna. pripadam si v ni jako dvoumetrovej chlupatej chlap v kostymu zoubkove vily.

Offline Mulen
5061 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 21:38

V COS mají velký slevy

Offline jerry
11402 příspěvků moje polička 23. srpna 2023 22:12
Reakce na razorblade:

EDIT: jo a strikla jsem si to na ruku a nejak nemam pocit, ze by ta vune hodlala vyprchat! je hezka, ale na me prilis nezna. pripadam si v ni jako dvoumetrovej chlupatej chlap v kostymu zoubkove vily.

​Jo, souhlas - něžná, ale s výdrží. Jako by to ani arabka nebyla. 

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 00:13

Mulen Ale kuš!:-D

Offline Mulen
5061 příspěvků moje polička 24. srpna 2023 05:53

Karja ale jako fakt velký