...naslepo, tělové mléko. Je parádní!.
Vyživí kůži, je pak hladká, hebká, nemastná. A ta vůně -
nahoubičkovitělá gardenie!.,
a aby nebyla případně příliš živočišná, tak kokos s ananasem dodává na jemné nasládlé hravosti.
![]()
...naslepo, tělové mléko. Je parádní!.
Vyživí kůži, je pak hladká, hebká, nemastná. A ta vůně -
nahoubičkovitělá gardenie!.,
a aby nebyla případně příliš živočišná, tak kokos s ananasem dodává na jemné nasládlé hravosti.
![]()
Koupila jsem si minikompresor a jsem strašně nadšená. ![]()
rysamona tak jsem ty šaty na sobě měla celý den a už vím, o čem mluvíš. Jsou takové pichlavé. Ale mně to nevadí, kdyby ses na to neptala, tak to ani nezaregistruju. Asi mám hroší kůži. ![]()
Pinot Noir přesně, nejsou kousavé tradičně ![]()
Ale vyzehlila jsem je po rubu a bylo to trochu lepší. A už jsem je taky měla a naštěstí se to dá vydržet
Letenky na říjen za zřítelnicí. Tentokrát budu dělat bordel já u nich! ![]()
Pinot Noir já je teprve zítra vyzvednu a teď nevím, zda se na ně těšit![]()
barbucha Jak daleko maj do toho obchodu s tím alkoholem?
Hele a můžeš si ty vlastně přiletět na vlastních zásobách? Mylím teda slivovici, vodku a tak.
Před pár dny (jak pořád lilo) kabát do deště, takže je jasné, že už nezaprší
.

whiskas Já si objednala zimní boty, zachranily jsme léto!
Vykoukla na me na Zalandu, za tyden mam pulkulatiny. Takze...nepotrebovala jsem, ale urcite ji uziju. 
Jos je nádherná.
Jos Všechno nejlepší a hodně moc důvodů k radosti!
Jos hezká a takový nákupy, kdy to nepotřebuješ, ale jen chceš:), jsou nej...
Jos moc pěkná
barbucha Prosím tě, jak dlouho trvá doručení z Weekday? Objednala jsem si ty padákový kalhoty a za týden jedu na dovolenou, tak aby nejely zpět.
Pinot Noir rysamona tak už teda taky vím, co je kousací bavlna
Pro mě mají i další malé mínusy - mělké kapsy, límec by se mi líbil větší a rukáv mám jen tak tak, ale to vyřeším ohrnutím. Zase je super délka, tak si je nechám.
tina
,
Já ty rukávy taky řeším ohrnutim, stejně to vypadá líp. Já si nemohu moc vyskakovat, takhle dlouhé šaty jsem z konfekce v životě neměla (jsem dlouhá)![]()
rysamona já jsem takzvaně dlouhokončetinová:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.