...koženej křivák nebo bomber
Co jste si dnes koupili/y?
LadyMary krivakem asi nikdy nic nezkazis![]()
LadyMary mě k nim křivak úplně nesedí, spíš ten bomber. Já bych přes ně vzala trenckot.
A nevím jestli je taky nepotrebuju. ![]()
Odpovídá velikost prosím?
Kora Jojo, velikost odpovídá;-)
Já jsem si taky říkala by k nim byl dobrý trench, ale jsou dost dlouhé....teda aspoň na mně. Tak zkusím sehnat nějaký lehký bomber ![]()
LadyMary Jsem taky pro bomber. Škoda, že je vyprodaný ten zelený Cos, ten já k dlouhým šatům nosím ráda.
999 s tím zeleným jsem tragicky zaváhala. Furt jsem si říkala "k čemu, k čemu ho asi nosit...". A tak je to se mnou vždycky.
marieu Já tomuto typu oblečení říkám nehodí se k ničemu, tudíž ke všemu a kupuju
.
Teď se mi líbí tyhle boty, ale můj manžel si myslí, že si z něj dělám srandu, že přece není možný, abych si je koupila
.

999 to holt bude nutný ho přesvědčit o opaku, ne?
Jsem tým manžel
Ale fakt je, že podobný stříbrný škrpály má i Arket, Other Stories... ta stříbrná teď dost frčí na všem.
marieu Já ho přesvědčovat nemusím, on to nějak dá
.
Aspoň kdyby to nebylo takový kovbojský...
...čekala jsem na ně snad dva roky.! Pořád za plnou cenu, pak, ve slevě "jen" za dvojku(i to se mi nechtělo), a až nyní za ještě příjemnější cenu... Takže jsem je vzala![]()
https://www.rockpoint.cz/saty-prana-acadia-dress-lady_z3577/

999 jako první se mi vybavila scéna z how i met your mother, ale ty ty boty urcite uneses![]()
999Kup si je! Ty je určitě sladis výborně. Pak se nam prosím ukaž. Říkala bych jim Hromnice ![]()
Koupila jsem si a vybírala jsem dlouho a teď mám pocit, že mi na nich vadí nízká podrážka. Co myslíte? Jsou divné? Nechci chelsea s traktorem. Potřebuji něco k kalhotám trochu elegantní.

notna ja som tim nizka podrazka, takze za mna dobre.
999 NENE! Tys je vážně koupila??? I poté, co jsem je nazvala Glamour Mrazík?
Ty seš fakt číslo. Ale jo, prostě ti fandíme.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY