999 urcite si je kup. Jsou super!!!
Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 Ty jsi moje holka :-).
Pri odletu z Evropy domu jsem si koupila Guerlain Encens Mythique. Krasna je!! Zkousela jsem ji v Praze a proste to neslo bez ni odjet.
a v Douglas haluzove Eden od Cacharel. Je zajimava.
euridike ty o ni krasne pises v recenzi a vzpomela jsem si na tebe I ze mi trochu pripomina Auru od Muglera

Jo a pradlo v Praze v Oxalis pod Vaclavakem. Moc prijemna pani a super pradlo. Celkove Se pradlo nakupuje v Evrope a cesku lip. Taky nejaky obleceni, lneny kalhoty a kosile. Jedny pytel hadvabny saty mi dala Maminka Jako darek. No nemohla jsem dovrit zavazadlo ![]()
Luna Ty jo, podobný jsem měla, když mi bylo asi 20, byly pekelně drahý, asi vlastně vzhledem k příjmu nejdražší boty, co jsem si kdy koupila!!!
Super byly a klapaly!
0zero7 kde jsi ji v praze zkoušela prosím? mám ráda kadidlo... ale četla jsem si recenze a jedna byla: "jestli chcete smrdět jak běluha, tak si to kupte" :))) tak nevím :)
... Encens Mythique je fakt krásná, má v sobě takové slovy nepostihnutelné, znepokojivé kouzlo, právě jako Aura...
... já zase někde v recenzi četla, že voní jako "dolphin skin" :), očividně hodně záleží na chemii kůže...
euridike a teď hořím zvědavostí, zda ten recenzent opravdu někdy očuchal živého delfína ![]()
mitford sister euridike Mám asi malou fantazii, vůbec nevím, jak může vonět běluha nebo delfín ![]()
mitford sister Cuir beluga od guerlainu voni nadherne![]()
Myslím, že ji mají v Notinu (Florentinum).
Každopádně doporučuju vyzkoušet - některé recenze se mohou týkat hranaté (starší) verze, jiné té aktuální.
Podle mě je mezi nimi dost rozdíl - původní jsem měla a nosila, ale ta novější byla na mě moc živočišná.
Cuir beluga od guerlainu voni nadherne
Potvrzuju, ale zároveň dodávám: na ostatních.
Jak voní na mě, to bych ti nepřála poznat![]()
notna ja je mam v provedeni aligatori nebo hadi kuze (ci co to je) a jsou skvely, nosim je celou zimu :)
Luna ty jsou skvely!
0zero7ten Eden...kúpila som si ho nejaký ten mesiac dozadu, lebo, ako píšeš,vonia zaujímavo... a teraz neviem, či nosiť alebo nie
Zvyčajne totiž nosím jemnejšie vône.
LamickaDík!
Draka. Pro sebe.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY