notna jsou dobrý!
Co jste si dnes koupili/y?
...stříbrný boty.?
Když už, tak pro mě tyhle:

Miru ty jsou ale fakt děsivý ![]()
ja jen technickou poznamku - prijde mi, ze v nich pri chuzi nebude drzet pata. ![]()
SunEclipse To je bezpředmětný!:-D
Karja jen do chvíle, než se ti na tý patě udělají puchýře. Mám krásný boty, ve kterých dojdu 200 m k autobusu a mám ho. ![]()
SunEclipse No já myslím, že do prvního kroku, ale dělám si z toho legraci:-D. To jako nemužeš řešit, jak se ti bude v botách chodit, když se ti líbí, zvlášt u glamour mrazíků!
Karja SunEclipse To jste mi připomněly, jak jsme si s kamarádkou kdysi koupily stejné lodičky. Šílené vysoký podpatek i podešev. V barvě bude, aby byly víc univerzální a pořádně je vynosily. Tak měly jsme je každá jednou
Já si je obula na manželovu firemní akci, jenže polovina akce byla recepce ve stoje. Pak se sice už sedělo, ale to já už celou dobu myslela jen na to, ať je konec a můžu se na hotelu zout! A kamarádka v nich šla na rande. A v restauraci nešla ani na záchod, jak strašně ji v těch botách bolely nohy ![]()
Tak když se tu kupujou takový masakry, tak já si snad koupim za 8 kil jedny lakovaný dřeváky do práce![]()
Ukaž![]()
Jako ještě je nemám, ale líbí se mi představa, jak klapou a ze třídy slyším: Vole, schovej pokémony, už jdeeee!![]()

Luna Ale tak to budou všeobecně prospěšný dřeváky!
Aspoň je nebudeš muset zabavovat a pak přechovávat až do konce školního roku.
Dřeváky si kup - bude to vlastně výchovný prostředek![]()
Luna treba klapat nebudou, kdyz maji tu gumu vespod?
Házet radši ne...to smrdí těžkým ublížením na zdraví. Kromě špatného sluchu by byl ten nebožák ještě i praštěný![]()
SunEclipse tak to me fakt nenapadlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY