Buď ráda, dyk byl hroznej ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Hrozná byla ta cena :-).
To taky, ale mně hlavně připadal už moc do gestapa ![]()
Přišla mi zimní bunda, ale obávám se, že k ní budu potřebovat i dovolenou za polárním kruhem![]()

LadyMary Koupila jsem si taky Salomon. Nebyl čas je rozchodit, takže jen po bytě, pár hodin. V Tatrách v nich bylo jako v papučkách, nachodila jsem asi 120 km bez jediného otlaku. Nemůžu si je vynachválit.

Renusatko Ty jsou krásný, na turistický boty teda úplně moc!
Isca Oni jsou běžecké trailové. Já teda nikde nelezu, třeba ferraty. Klasická horská turistika, cesty, tráva, kameny, bláto, sem tam potok. Perfektně držely na povrchu, jsou neporomokavé a i po dvou pobytech na horách se dobře čistí. Bílé jsem původně vůbec nechtěla, přišly mi omylem
.
Ounz nekoupila protoze bych si zatim moc nepocetla Ale dobra nahoda :)

Mini ty plánuju taky, ale ty radši v češtině :) ale ty máš rozhodně dobrej plán! ![]()
Ounz cestina to jisti Zatím nejsem takovy hrdina :)
Mini chápu :) ono je to ke všemu echt tlustý!
Renusatko Salomony jsou TOP boty, manžel prakticky jiné už ani nekupuje. Já mám běžecké, ale teda neběhám, jen chodíme dlouhé procházky a jsou naprosto dokonalé. Mám je snad 7-8 let, už bych si ráda koupila třeba nové
, nachozeno v nich mám stovky kilometrů a ne a ne je zničit!! Furt vypadají pěkně a hlavně jsou mega pohodlné.
Bohužel nekoupila, ale strašně bych chtěla. Napsala jsem jim na messenger, jestli neposílají na dobírku. Tak uvidím.
PavlenaKabelka dorazila a je moc hezká. I když mě překvapila délka popruhu. Já jsem u nás na maloměstě zatím žádnou nepotkala...no, má to své výhody :-D
LadyMary no nejvíc jsou stejně vidět černý.. ![]()
Nekoupila, ale ráda bych :-). Zimní dlouhej kabát, asi ne černej, těch mám dost. Klidně barvy nebo aspoň modrej. Ne moc oversize, to mi nesluší. Měl by být projmutý v pase nebo s páskem. Líbil by se mi nějaký ženský prvek, nařasené rukávy nebo tak něco. Hlavně musí být krásnej, pak mi nebude vadit, ani když bude dražší.A teď je sem valte :-).
999 tenhle je teda trochu oversize a přechodný ,zato červenej
Isca Ten je teda krásnej :-). Jen teda trochu váhám, jestli není moc tenkej i na pražskou zimu.
999No úplně zimní nebude, právě proto taky váhám, jinak bych přehlídla i cenu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY