Isca on nemá klasický jeden vzadu, ale má dva trošku víc k bokům nebo jak to popsat ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_LanaDík za odpověď, toho jsem se bála![]()
Tulipe Díky, já už tam právě koukala :-).
Mini Tak Muji říkáš.....zrovna jsem tam včera bloumala, ale na kalhoty jsem nekoukala! :-)
Garfie ja jak to nam z ruky tak koukam na vsechno kdyz uz tam jsem :) jeste si me nasla sala ze ktere se da pomoci patentu udelat kratke sako/bunda/top
kalhoty jsou velmi lehke vzdusne To by se ti mohlo hodit
Mini Určitě mrknu, vypadají zajímavě!
@Isca můj modrý z loňské kolekce má vzadu uprostřed jeden rozparek, stejný jako na fotce od Tabea

Tulipe moc ti sluší. O hodně víc než modelce
Isca tyjo, oni to tu snad čtou! Teď jsem znova vlezla na ty jejich stránky a už tam mají místo pěti fotek na kabát jen čtyři a ta zezadu chybí. Respektive je tam jen u toho modrého, co má rozparky dva. ![]()
Tulipe Tak už vím, pro koho ušili ten chrpově modrej![]()
Tulipe wow teda ty v nem vypadas dokonale
Tulipe ohromne ti slusi a ta modra je teda krasna![]()
Vy mi teda dáváte s těma barevnejma kabátama... taky bych se asi jako tina bála, že se to okouká, zvlášť ta urputná růžová, i ta šmolkově modrá... pro mě byl největší odvaz tmavej camel ![]()
Ale začíná se mi líbit tahle barva - on to bude jinak hroznej hadr, vlny to nemá ani za mák - ale na druhou stranu zas člověka nemusí mrzet ta cena, kdyby to koupil jakože z legrace
No nic, počkám až co potkám naživo...
Ty kalhoty jsou absolutně boží, ty bych brala zfleku (mít moji velikost
).
To je fakt zvláštní, asi ty "barevný" mají trochu jinej střih než "klasický" )černá, camel, červená, protože ten můj červenej to má právě takhle. 
A ten jeden rozparek je lepší na chůzi nebo je to čistě estetická záležitost? ![]()
Tulipe nádherná farba kabátu, pristane ti.
Lama_z_Lana podľa mňa len estetická záležitosť, páčia sa mi aj dva rozparky.
Lama_z_Lana Taky krásná barva![]()
TabeaVelký sourozenec nás sleduje![]()
milacka Líbí se mi i dva rozparky, bohužel na mým pozadí vypadá líp ten styl s jedním, udělá to tu trčící rozšiřující se sukni
a navíc výrobce podezírám, že takhle šetří náklady, výrobně jednodušší je asi zpracovat boční rozparky jako pokračování bočních švů, než vypracovat ten klasický prostřední.
Já si včera zkoušela fakt nesmyslnej kabát :-). Nádherná smaragdová barva, krásný materiál - silná, ale odlehčená vlna, kvalitně ušitej, ale tak oversize, že to fakt nešlo. Pod velikost xxs by se mi vešla péřová bunda. Doporučení od prodavačky nosit ho rozepnutej radši nekomentuju :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY