tina Dlouhej nevadil :-).
Co jste si dnes koupili/y?
Isca Hodilo mi to tam nějakou slevu :-).
Fakt se vám líbí? Mně se líbí ta barva, ale jinak tou tenkostí, tím rozparkem, ohrnutýma rukávama a i uvázáním je to jak župan. A to jsem si teda nevšimla co stojí...
A už to vím...![]()
Lay Sedláková má nádhernej červenej zimní kabát ![]()
Škoda, že už jen velikej, ale asi by ušila i menší ![]()
Lama_z_Lana ten mi prijde hrozne slozity, ale material vypada krasne
Lamicka je to v podstatě vlnenej trench, to se mi líbí, že je právě trochu jinej než klasický kabáty ![]()
Ale teda nemít ho v červený, šla bych do tohodle. Ta barva ![]()

Lama_z_Lana ten je! Kdyby tak vyla jiná barva ![]()
Ounz haha, je asi v 6-7 barvách ![]()
A nosí se skvěle.
Lama_z_Lana Kabat nebo trench dle meho gusta ma vypadat jako ze zakopu prvni svetove
. Ten teda je! Presne na me, asi zacnu setrit (hodne) a jeste vic hubnout. Mam jeden nadherny z Gantu a nedopnu ho, tak jsem si rikala ze pres desitku uz za kabat nikdy nedam, ale mohla bych mohla. Jednou....
Lama_z_Lana Odkud je, prosím?
Lama_z_Lana díky, já bych potřebovala asi ten nejvetsi, ale pojsm do příštího roku, nicméně dobrej tip!
Lama_z_Lana ten je krasnej
Lama_z_Lana je krásnej, ale osobně mám pocit, že v té výrazné barvě se to rychle okouká a pak mě přestane bavit, takže u kabátu bych do toho nešla. Ale na mě je moc i ta červená, i když tuze krásná... ale někdo si ty krásný kabáty určitě kupte, ať je na světě veselejc
(aspoň pro oko)
tyhle Max&Co kabáty jsou super, mám ten kratší i dlouhý a letos si určitě vyberu další barvu. Výborný materiál, sedí mi ten střih..
999 na takový kabát bych se podívala do portfolia Max Mara, všechny jejich značky (kam patří i Max&Co, jestli se nepletu) ale zatím toho moc nemají, snad ještě později
Lama_z_Lana Super, díky moc!
CatherinneNo, já jsem ten pacient, kterej čím míň má na oblečení knoflíků, tím je šťastnější, takže koukám primárně po těch kabátech jen na zavazování
ale teda zároveň bych, pravda, dala přednost klopovému límci před tím šálovým, a aspoň trochu se rozšiřující sukni kabátu.
Tulipe Prosím, mají ty Max&Co. kabáty zadní rozparek? Z fotek se mi zdá, že ne..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY