Mango, mám 38, ale teprv jsou na cestě, je to balvna. Ještě maj pěkný tm.modrý, myslím, že je nosí prodavačky na prodejně v Brně, ale ty jsou teda kousek nad kotník.
Co jste si dnes koupili/y?
ˇ+ jiná realita- prodavačka si tam šeptala něco o tom, že by se to mohlo prát tak, že si to vezmete s sebou do sprchy a pověsíte to tam a ono se to tou párou jako vypere. :-)
Škoda škoda, fakt se mi to líbilo. A ano, bylo to cupro.
Ty ses tady ptala na potah na ušáka? Nebo to byl někdo jinej? ![]()
Dneska jsem narazila na pěknej:

Neshanela jste neco jako mokasiny k satum i sukni? Vim, ze mechcete kozene, docela uchazejici maji v Nextu.
Tmavomodry mam troje:D ale zkusim se mrknout. Mam prave neco M, neco L, neco 38 a neco 40, tak premyslim co vzit...
Já ti nevím, částečně tam vidím lipové girlandy a částečně piková esa.![]()
Já mám taky něco mezi, ale asi jsem měla dobrou náladu. Kdyžtak je vyměním.
Tak to si neumím představit tu páru, bych řekla, že to teda pořádně zatuchne. Já mám teď jedny šaty, které jsou potřeba prát v ruce, ale opravdu v ruce ne ruční praní v pračce. A už je mám od vánočního večírku v prádle, nebyla jsem schopná ani je přeprat ani donést do čistírny, nic. Já bych si takovou věc koupit nemohla:-D :-D.
tak jsem se zaradovala, že budu mít včas boty na léto, ale budu si na ně muset počkat, protože posílají až koncem března.

:D hodně podobný od nich, tmavomdrý, mám L a jsou mi tak trochu těsný. Jiný zase M i L a jsou mi malý a hrozně velký:D asi musím přibrat nebo zhubnout...objednám si L. Mám tušení, kterým směrem půjde moje váha:D
Ty kalhotu mate 38?
Baret pekny, vam pujde. To mi ale pripomnelo, ze jsem je tak tri roky zpatky dost nosila a absolutne netusim, kde je mam. Mela.jsem asi 4.
Ja vyrazia po 5 letech do Ikei. Kupovali jsme dceri postel, stul a zidli. (Ma obrovsky pokoj a ona si preje tu poschodovou postel se stolikem pod. Ono by to bylo dobre, dala bych ji tam zaves a byl by od ni klid). A ja jsem si koupila knihovnu - dalsi - stop stav na knizky zruseny ![]()
Pak isem vyrazila na nakup kalhot a dzinu. Malem jsem plakala - kruci, kde je moje 34 - 36? Ja se skoro do niceho nenacpala a nebo v tom vypadala jako knedlik. Nakonec jsem si koupila dvoje kalhoty v HM, obycejne, lacine, jedny chinos a druhe kostymove. Sedely nejlip. A aspon muzu zacit hubnout a nebude me to mrzet.
Fotky jsem.nenasla.
chtela bych tu moc doporucit kosilove nocni kosile z Tesca, maji jich nekolik vzoru, prubezne je obmenuji (cervene kostka na vanoce, ruzova na valentyna..), jsou velmi pohodlne a tim jak vypadaji jako panska kosile, tak i prekvapive atraktivni pro muzskou cast domacnosti
https://www.tesco.com/direct/ff-checked-nightshirt/182-7389.prd
POzerala som po nich a páči sa mi také modrá prúžkatá. Len sa obávam, aby si ju moj drahý nepomýllil so svojou košelou. :D
jojo, ta modra prouzkata je i manzelova neojblibenjsi :), jen ten material na ni je nejvic pevny, az jako treba balvnena prosteradla jak byvala, asi by to chtelo priste pouzit na prani nejaou avivaz
hm to je muj vecny boj sehnat nocni kosili co by nemela dlouhe rukavy az k zapesti a k tomu vylezlej zadek:-( potrebuju zakryt ramena a zada...
Ja takéto veci vždy šupnem do pračky. Ak to má ležať na dne koša na prádlo, tak to môže rovnako ležať na dne smetiaka.
Buď to prežije, alebo mi to nebolo súdené.
Jediné, čo nosíme do čistiarne sú vlnené kabáty, manželove obleky a raz za sto rokov moje plesovky.
Detto riady a umývačka. Tam jediné, čo má výnimku sú fakt starožitné veci, ktoré si držím na pamiatku, inak ak sa mi aj náhodou dostane do domu niečo, čo teoreticky nesmie do umývačky, tak proste buď ju prežije, alebo nie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.