Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 13. března 2017 12:18
Reakce na slniecko:

moje rec:-)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 13. března 2017 12:29

Slozila jsem zalohu na termin na nove tetovani, juch! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. března 2017 12:37
Reakce na Lilly_Ku:

co brusleni?;-)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 13. března 2017 12:49
Reakce na Zarinya:

zatim nic, tento tyden mi maji dojit objednany chranice a mam ted desny fofry v praci, takze premieru vidim az na pristi tyden! ale dik za optani, jsem furt namotivovana :D

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 13. března 2017 17:20
Reakce na Candance:

Objednala jsem 38, ale myslím, že jsem se podcenila a budu muset vyměnit za 40. Zatím nepřišly.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 13. března 2017 18:50

Za odměnu..

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 13. března 2017 19:26
Reakce na Lilly_Ku:

To mě moc zajímá, o tetování uvažuju už dlouho, ale pořád se nemůžu rozhoupat. Podle čeho a kde vybíráš, co vytetovat? Já nemám problém s tím jestli, ale hlavně co (aby mě to nepřestalo za chvíli bavit). Máš nějaký tip nebo radu, jak vybrat?

Online slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 13. března 2017 19:29
Reakce na Ounz:

Výborná odmena!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 13. března 2017 19:45
Reakce na slniecko:

Jojo, moc hezká vůně :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. března 2017 20:08
Reakce na Lilly_Ku:

zavidim! ja psala "svymu" taterovi uz pred dvema lety, ze bych rada pokracovala... a neodepsal:/ a jelikoz se nerada vnucuju a doprosuju, tak asi budu bez kerky, protoze uz nechci, aby se mi do ty ruky vrtal jeste nekdo dalsi

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:24

Já dnes svoje první baleríny. Nevím teda, jestli skoro v 50 je to dobře nebo špatně.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:29
Reakce na Berta:

To se uvidí v CJMDNS, jestli dobrý nebo špatný  jinak baleriny nepodléhaj věku ne? 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:29
Reakce na Berta:

kdyz jsem driv obcas koukala na advanced style, tak tam nosily baleriny damy o generaci i dve starsi nez ty... a moc jim to sluselo. myslim, ze s kalhotama nad kotniky budou super. jen bych si dala bacha na diblikovsky saty, ale to u tebe stejne nehrozi

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:41
Reakce na razorblade:

jojo, to znam ma taterka se odstehovala do madarska, cimz me pekne nastvala. ale uz jsem se pres to prenesla, dalsi si necham udelat v praze, v dubnu tam jedu, tak spojim prijemne s uzitecnym :)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:47
Reakce na Ounz:

Určitě ne, ale pro mě byly vždy baleríny symbolem holčičkovského stylu. Tak asi proto.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:48
Reakce na razorblade:

Diblikovsky styl snad ne, spíš k těm kalhotám. K sukním na ně nemám nohy. Nějaký odkaz na stránky pro inspiraci,jak je kombinovat by nebyly?

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 13. března 2017 21:51
Reakce na Tezulie:

tohle je hrozne individualni, takze muzu v podstate jen shrnout vlastni zkusenost.

nad prvnim tetovanim jsem hodne premyslela a trvalo mi asi dva roky, nez jsem se rozhoupala. bylo pro me hrozne dulezity, abych s nim byla i vyznamove ztotoznena, abych si dokazala zduvodnit i jinak nez esteticky, proc jsem se rozhodla prave pro tenhle obraz. nakonec jsem si vybrala folklorni motiv. Druhy uz jsem tak moc nehrotila, proste jsem si nasla taterku, ktera delala abstraktni veci, co se mi libily, a dohodly jsme se, ze mi neco nakresli.

ted to mam podobne - vim, ze chcu kytky zepredu na rameno a trochu do vystrihu. nasla jsem si par obrazku, kontaktovala taterku, co uz nejakou dobu sleduju, a dohodly jsme se, ze udela navrh. tater stejne nikdy neudela stejnej obrazek z internetu, nebo aspon ti, co k nim chodim, to nedelaji.

proste chci tetovani, protoze se mi libi, jak vypada. ty dve soucasny mam obe na pazich, takze na viditelnych mistech. chtela jsem, aby byly videt a nechtela jsem uplne maly. to je vlastne asi jedina vseobecnejsi vec, o ktere jsem presvedcena: ze ty uplne mini tetovani moc nemaj cenu.

ted uz to mam fakt tak, ze nejako symboliku moc neresim, proste jsem vybirala podle toho, co se mi libilo. kdyz se nad tim ale prave ted poctive zamyslim, tak ale vlasnte mozna ma pro me symbolickej vyznam prave tenhle uvolnenejsi vztah k vlastnimu telu. snad to zni srozumitelne.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:12
Reakce na Berta:

baleriny obcas nosi prave damy na Advanced Style ale ty jsou fakt o dost starsi nez ty a navic nekdy neskutecne extravagantni :D

ale na tobe by se mi libily baleriny treba v takovyhle outfitech:

Online slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:15
Reakce na Berta:

Moja mama začal nosiť balerínky zhruba presne v tom veku, ako polovičný ústup od lodičiek (mala prácu, kde musela behať v historickom cntre denne niekoľkokrát medzi dvoma budovami a jednak to už nebolo to pravé orechové na nohy, jednak v starom meste naši drahí pamiatkári trvajú na takom tom starom type kamennej dlažby, medzi ktorým človek každý druhý krok nechá zaborený opätok) a bolo to dobré. Tak ako isteže nenosila ružové s flitrami .

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:27
Reakce na Berta:

Nosím je taky, zhruba tak, jak je na fotkách od Razor. Občas dokonce i k sukni, ale ke sportovní, z čehož má můj muž ujímání, osypky a oči vsloup, i když se nejedná o nějaké túry, ale třeba jen procházku kolem majáku