Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:27
Reakce na razorblade:

Děkuji, to by se mně líbilo, jen mám obavu,aby to nebylo v mém případě naplnění hesla " Když dva dělají totéž, není to totéž." Zkusím něco vymyslet.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:28
Reakce na Berta:

Baleríny jsou moc pěkné. Můžu se zeptat odkud? A jinak na Vašem věku a balerínách nevidím nic špatného. Myslím, že přesně takové by se líbily mojí mamce, které je 54. Takže se tím netrapte a přeju ať se dobře nosí 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:35
Reakce na Brioso:

Geox, brala bych je tedy raději bez maslicky, ale to nebyly. Ale zdají se pohodlné. Asi je to tady ostuda, ale přiznám se, že tak drahé boty jsem si v životě nekoupila. Ne,že bych na ne neměla, ale nějak mám pocit, že mně je to za boty, případně oblečení líto.  Zase jsem to schopná utratit za jiné krámy na focení, cestování a pod.  Tak se snažím zbavit výčitek svědomí a  ještě ta představa,že je s ničím nenakombinuji a nesziji se s nimi....

Online barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:51
Reakce na Berta:

V životě by mě nenapadlo, že je věk, pro baleríny nevhodnej 

Já je nosím už třicet let a pravděpodobně se mnou půjdou i do rakve 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:54
Reakce na barbucha:

Ale tak jsem to nemyslela, jen že jsem do teď nikdy baleríny neměla. A svoje první si koupím až teď. Měla jsem je vždy spojené s mladými holkami. Uznávám,že blbě, jen si na to musím zvyknout. 

Online barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:57
Reakce na Berta:

Ale spojený to máš nakonec správně, já jsem mladá právě už těch třicet let 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. března 2017 22:58
Reakce na barbucha:

No vidíš a já teď mladnout začnu.

Ale do rakve chci mít pořádný krásný lodičky na jehlovém podpatku. To už mě v nich nebudou bolet nohy.

Online barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. března 2017 23:01
Reakce na Berta:

Hm, to bych si mohla dát do závěti jako poslední přání. Jakože poprvé - a naposled 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. března 2017 23:09

domácí skleník a semínka  a pytel hlíny. už mám zasazenu první várku, zítra jdu pro další skleník.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. března 2017 07:30
Reakce na Berta:

No, holčičkovský mi nepřijdou, bude to dobrý :)

Offline Karja
44705 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:13
Reakce na Berta:

Mi přijde, že jsi vybrala skvěle, budou se hodit ke spoustě věcí. K tobě taky jdou, zrovna baleríny dle mého názoru nejsou limitovány věkem:-D. A v tvém případě jsem se nad tím až pousmála, že jako kdo je tady starej:-D :-D.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:17
Reakce na Janulik03:

Novú vôňu. Teeeda sila. Kancelária vonia po konvalinkách. Neviem koško bude držať, ale ak má niekto rád konvalinky, tak odporúčam. Uvidím, či sa odvážim ju nosiť často. :D

Můžu se zeptat, jak jste s tou konvalinkou spokojená? Kdysi jsem měla Diorissimo a moc to mou představu o konvalince nesplnilo. Říkala jsem si, že bych to zas mohla s nějakou vůní zkusit.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:29
Reakce na crazydaisy:

No, konvalinky sú fakt riadne silné. Ale som spokojná, lebo sa to o chvílu ustáli na takej príjemnej vôni, ktorú je cítiť len zblízka. Som sa bála, že budem smrdieť naďaleko. Kľudne skús. 

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:38
Reakce na Lilly_Ku:

Zni to úplně srozumitelně, mám to asi hodně podobně. Taky nechci malé a taky bych ráda na ruku, zatím se mi nejlépe jeví předloktí (nevím ještě, z které strany). A protože to bude první, tak přesně řeším, jestli a jakou symboliku, aby to mělo pro mě svůj význam, nebylo to fádní... Díky za radu, asi to řeším moc, prostě se rozhodnu a bude

Mohla bych poprosit o tip na šikovnou tatérku (když je teda z Prahy a ne v Německu)? Klidně do SZ, ale já nevím, podle čeho vybrat, ze známých nokdo tetování nemám, tak ani žádné reference. Díky.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:41
Reakce na Janulik03:

Díky, zkusím, kdy jindy než na jaře 

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:46
Reakce na Berta:

Ke mně chodí několik žen po 50, klidně i po 60 v  balerínach a pokud jsou to ty s mini placatým podpatkem, nejsou prezdobené a mají k nim supr džíny a jednobarevné vršky, třeba košile, jsou vždycky šik. A myslím, že zrovna u tebe to bude v pohodě. Ono je to vždycky na štíhlejší a vyšší postavě hezčí.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:52

Lilly_Ku i me by zajimal tip na tatera  ja mam potetovana zada, ale mam dojem, ze bych jeste chtela vic. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. března 2017 08:54

Rtenku na denni noseni, kremova, prijemna, nevysusuje, clarins rouge eclat 01. 

Offline viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 14. března 2017 09:33
Reakce na Berta:

ja si jako prvni poridila fakt pitomy baleriny a shodou okolnosti jsem je dnes z nouze vytahla:-) ale ty tvoje jsou super

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. března 2017 09:38

Tak já jsem je dnes také nedočkavě vytáhla, vzala jsem k nim  úzké černé kalhoty ke kotníkům a dlouhou košili. Jsem nadšená a úplně jsem se do nich zamilovala. Proč já  blázen jsem si je nekoupila už dávno?! 

Dokonce jsem se i vyfotila, ale košile vypadala na fotce jako hadr a celé to kazila, přestože ve skutečnosti je moc fajn.  Tak jsem sem neměla odvahu fotky dát.  I manžel ráno koukal se slovy kam ses to tak vyfikla?

Takže super paráda, za mě nadšení.