Mohla bys mi prosím napsat, kde jste v tom Söldenu byli? Klidně do SZ, dík.
Co jste si dnes koupili/y?
Jsou to tyhle, prosim? Na eobuv i jadi pisi tmave modre
.
https://www.eobuv.cz/baleriny-geox-d-wistrey-f-d724gf-08502-c4002-morski.html
Ano,jsou to ony a schválně jsem se na ně teď byla podívat,jestli nejsem už úplně magor a fakt jsou černé!! Porovnávala jsem je i s modrýma botama a jsou černé!
A nebo jsou tak tmavě modré až jsou černé.
Zkus na ně kouknout v obchodě nebo ti je můžu zítra nafotit denním světle.
http://valentin.austrianalpshotel.net/cs/#main
Jídlo teda bylo luxusní, příjemná sauna a hned u lanovky.
To mně ani neříkej, já jsem z té mašličky úplně nadšená nebyla. Kdybych věděla,že mají podobné bez ní ..a ještě levnější...! Ale zase jsou pohodlné, Vagabond nemám vyzkoušené a víc se mně na těch mých líbí podpatek.. Potřebovala bych z těch dvou modelů udělat jedny ![]()
Dík, to vypadá hezky.
Jedny baleríny je málo :)
Dík, konečně jsem přestala myslet na to,kolik mě stály ty jedny! ![]()
Zatiaľ objednaná, snáď mi bude sedieť...

Mně ty z Geoxu přijdou teda minimálně na pohled pohodlnější, protože mají aspoň nějaký podpatek. Osobně bych si ty Vagabondy nekoupila právě proto, že jsou hodně placaté a v tom se mi špatně chodí. I když hezké teda jsou.
Dekuji. Mrknu na ne v obchode a rovnou je vyzkousim. Geox baleriny uz mam v bronzove barve, tak snad mi sednou i tyhle.
Maslicky mam rada
a uplne placky bohuzel nesnesu. Myslim, ze Vagabond jsem zkousela a prisly mi uzke.
Mně mašličky taky až tak nevadí, to jen že tady někdo zmínil, že by radši bez nich.
Já bych si dala tafelspitz s jablečným křenem, na ten se vždycky při cestě do Rakouska těším. Tam to chutná úplně jinak, nevím, čím to je.
jezismarja, do obeda daleko a mam tu jen kafe![]()
mňam
Ešte že som doteraz nemohla sem pozerať. Teraz už idem na obed, inak by mi sliny tiekli po stole.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.