No samozřejmě ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha ten kabát je nádherný!
Ja mam proti tem vysivanym "okousanym" okrajum nejakou averzi, pripada mi to jak ty starodavny limecky na svatecnich halenkach.
barbucha krasna kabelka
Kokoska jo, taky mě to napadlo, a nelíbí se mi to.
Kokoska mně se to líbí na té košili, ale ta bunda vůbec.
barbucha Ten kabát sis vybrala moc pěknej.
Dík holky. Kabát je teprve na cestě, doufám že mě uspokojí ![]()
Navíc jsem měla voucher na 20%... tak nemělo cenu koupit tričko, že jo!
Ja mam proti tem vysivanym "okousanym" okrajum nejakou averzi, pripada mi to jak ty starodavny limecky na svatecnich halenkach.
Mě ty levné strojově vyšívané a vyřezávané ubrusy co jsou furt v bonprixu.
continuity tak o tech nastesti nevim :)
Sweet Potato ta košile co postla barbucha je moc hezka, viděla si ji i naživo, mají ji v Pařižské?
Ounz Naživo jsem neviděla nic. Bundu jsem riskla.
barbucha Teda ten kabát je krásnej. A až budeš mít příště 20 %, dej vědět, protože tam mám taky jeden kabát vybranej :-).
Sweet Potato ta košile co postla barbucha je moc hezka, viděla si ji i naživo, mají ji v Pařižské?
Záleží na velikosti. Když si zadáš velikost a "find in store", tak se dozvíš jestli ji mají - např. v Pařížšký i na Chodově by měli mít 44 (ne moc, jen pár).
Myslíš jako když já těch 20% nevyužiju? ![]()
To nebyla akce ale omluva, anžto mi nedodali co jsem chtěla (už odkliknutý).
barbucha Néé, že bych to přihodila :-).
Sweet Potato díky
barbucha nojo vlastně, máš pravdu, taky dík!
Sakra to mě nenapadlo. Možná se dalo ušetřit mnohem víc... na druhou stranu ale v mailu zdůrazňovali že je to jen pro jednou, tak možná mysleli i jeden kousek? No, teď se to hned tak nedozvím ![]()
Akorát nevím jak poctivě je to aktualizovaný, pročež bych to zkoušela jen těsně před plánovanou návštěvou radši.
barbucha jasný :)
barbucha Někdy to ověříme :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY