999 jo, mam vyhrivany prkno a k nemu klasickou zehlicku. Nevim jestli lepsi, prijde mi to tak na stejno, ale doufam, ze to bude lepsi na vsechny ty cosacky saty s volanama a skladama
Co jste si dnes koupili/y?
moora Takže na to natáhneš šaty, pustíš páru a tou žehličkou to budeš dolaďovat?
999 jj, prehodim pres ten horni okraj v poloze na svislo nebo se tam da zavesit i raminko
moora Tak až vyzkoušíš volány, dej prosím vědět :-).
999 jj, prehodim pres ten horni okraj v poloze na svislo nebo se tam da zavesit i raminko
moora tak to , asi, taky potřebuju... Děkuji za informaci
EvaevaZatím jo, my se v létě koupeme fakt každej den, a vždycky to s nimi šlapalo, koupaliště mi přijde třeba nejhorší a taky si zvykly, že jsme prostě pořád spolu, musíme být u vody společně a to i u brouzdalka u rybníka taky, ne že si tam každej chodí na vlastní pěst. U Seger do bazénu nám taky říkají, kdy se jsou koupat, nechodí si tam samy Já doufám, že jsme my dospělí i děti už navykli na nějaké chovani.
moora Jj, i osmiletému se to může stát. Musí se prostě být v pozoru pořád.
Bazén je základ
Kdysi jsem pořídila podobnej, když jsem trávila celý léto na chalupě, a byla to atrakce k nezaplacení! Žádný dlouhý vypravování na koupaliště, žádný tahání osušek a svačin (a harantů)... Akorát to teda mělo jednu drobnou chybku - napouštěl se snad tejden, strašnou dobu to trvalo! A celou tu dobu haranti prudili kdy už to bude ![]()
Karja já myslím, že tvoje holky už jsou velké a tohle pochopí.
Karja pokud z toho uděláte nepřekročitelné pravidlo, tak to klidně může fungovat.
Karja My máme na zahradě bazén od mých čtyř, takže fakt dlouho. Kluci i ségry děti jsou zvyklé od malička, samotné bez dozoru by do něj nevlezli pěobě dlouho. I teď, když umí všichni dobře plavat, hlásí, kdyžse jdou koupat. Akorát když byli malí, tak to chtělo pořád dohled, ať tam nespadnou i nějakým omylem.
Akorát když byli malí, tak to chtělo pořád dohled, ať tam nespadnou i nějakým omylem.
Tohle je právě to, proč jsem ho zatím nechtěla. To nedokážu zajistit, anebo jo, ale úplně by to popřelo smysl zahrady, tj. místa, kde můžou kluci pobývat sami.
Pinot Noir No, do těch čtyř to chtělo dozor, pak už stačilo, aby někdo byl venku, ale nebylo nad nimi stát. Jakmile začali chodit do školy, tak už ani to nebylo nutné. Je fakt, že u nás na zahradě se pohybuje docela dost dospělých téměř pořád.
Pinot Noir Jo, no naše děti nejsou ani ted venku samy, vůbec prostě. jako za poslední rok se to povedlo třeba jednou nějakým zázrakem na dvacet minut a stejně pořád mě volaly. Myslím, že až toho budou schopné nebo spíš ochotné, tak to už se vlastně možná budou pohybovat už i samy po vesnici:-D. Ale znám rodiny, kde jsou děti samy na zahradě od tří let, takže tam by to bylo jak píšeš, za ztrátu té pohody a svobody.
Karja syna jsem na chalupě venku nechávala od dvou let, ale zase bych řekla, že takhle malé dítě do nadzemního bazénu omylem nespadne, když důsledně vyndaváš schůdky. My tam teda bazén nemáme. Spíš teď se bojím u tchýně, oni z něj nabírají vodu klidně v zimě, že se nějak nešikovně náhonu a zahučí pod tu plachtu.
Zužitkovala jsem 20% omluvný od Cosáků za nedoručený balíček vloni. Svetr má příjemný "šůsek" vzadu. Kalhoty jsou zmuchlaný z balíku, já ze služby.

Ad bazény (to je spíš do přiznání)- studovala jsem v Motole, bývalá fakulta dětského lékařství, viděla jsem toho hodně a některé obrázky nikdy nevymažu z hlavy. S dětma se mi vrátila hrůza ze zahradních bazénů a popálení či opařenin. V létě jezdíváme ke švagrové- krásná zahrada, částečně zapuštěný bazén. Ač obě holky chodí 2, respektive 4 roky na plavání a plavat umí, stejně je nikdy nepouštím bez dohledu. Možná je to přehnané a je to věc mojí osobní tísně, ale prostě nemůžu jinak.
az se jaro zepta II. ![]()
konecne trika z dobryho tlustyho materialu
Letenky do Malagy na jaro, jupijej :D
Letenky do Říma na březen.
Už mi bylo blbý furt někde trajdat s cizíma (tzn. bez přítele), tak když byly tak levný... a hlavně počítám, že to bude bez stresu, tím jak jsem tam byla na skok před třemi týdny a vím jak co funguje.
marieu prosím, jsou ty kalhoty tyhle? COS mě taky obdařil 20% slevou a já furt nemůžu nic vybrat, ale tyhle se mi líbí. Velikost odpovídá?
Děkuji

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY