Tyhle Högly, ale černý.

Úkol: podpatek, na kterým se nezabiju, splněn! ![]()
Tyhle Högly, ale černý.

Pekné
uz chapu proc nechces ta raminka;-)
Jako že by mě rozhodily nějaký červený? ![]()
spis ze se tu asi nenajde moc lidi, kteri ti k tomu napisou hmm, nicmoc, ale byt tu raminka tak by to bylo jednodussi, rekneme temer objektivni:-)
No dyť psát nemusí nikdo nic - kdybych čekala na schválení, tak chodím bosa
Náááhodou... na noze vypadaj tak pěkně, že nutně potřebuju ješty ty samý v béžový barvě, sakra.
Bych takový chtěla taky, modrý, nebo vínový , nebo hnědý, a v hladké kůži, ne lak nebo semiš - ale to bych si u Höglů moc vymýšlela, že?
Viděla jsem ty samý, ale byly to lakovky. Ale ještě se po nich rozhlídnu.
uz chapu proc nechces ta raminka;-)
Co je na těch botách špatného? ![]()
Náhodou si umím představit, že budou Barbuše slušet a že je užije, a to jsem ji viděla jen na fotkách. Prostě je spousta kusů, co vypadají na fotce jako by nudně, nezajímavě, a fungují až ve spojení s konkrétní osobou; až při zkoušení na noze je to najednou ono.
Ty boty jsou jednoduché, bez nějakých cingrlat, zdobení, "módních" odřenin, mají přiměřeně stabilní podpatek, půjde na nich v pohodě chodit... Ano, já bych náhodou šarmantní dámy ráda v takových botách potkávala častěji, vídám až příliš mnoho různých přeplácaných křusek. ![]()
Tyhle Högly, ale černý.

Mě by se líbila i tato barevnost!
Mně se ty Vaše boty velmi líbí = zelené ramínko
.
Pěkný botky. Přesně tenhle tvar podpatku miluju, i když já jsem na ty ještě o něco málo vyšší (ale aby se na nich dalo pořád ještě běhat po městě). Ale tys tuhle výšku hledala, takže super.
![]()

Po několikatýdenním rozhodování mezi cca osmi černými kabelkami to vyhrála tato. A jsem moc spokojená.

Hodte nam jak vypada ve skutecnosti, me se libi ta konakova, kdyby byla bez tech presek, sakrys
Je to teda ta z eobuv? Mně v pondělí přišla ta moje objednaná, ale přijde mi trochu menší než jsem čekala a nevím, jestli se do ní vejde firemní notebook. Budu muset vyzkoušet, až si ho vezmu na víkend domů.

Ano, je z eobuvi, ale myslím, že je stejná jako na stránkách ikabelka.cz, jak vkládala tuším @ice. Notebook nevím nevím...
.
Lesklá je, ale ne moc, foto ze stránek eobuvi odpovídá. Jediné, co mě překvapilo je, že je kůže měkká, hýbe se
. Z obrázků to na mě působilo, že je tělo kabelky víc tvrdé. Líbí se mi ve všech barvách, hlavně v té bordó. Koukala jsem po ní dlouho, moc se mi nepozdával ten vyndávací vnitřek, ale nakonec to vyhrála tvarem. Lepší jsem prostě nenašla.
A nevím, proč eobuv prodává pod značkou Creole, jsou to kabelky L' Artigiano, Vera Pelle atd. Nechápu tu politiku, proč to prodávají pod jinou značkou.
To jsou náhodou pěkné boty, budou hezké k 7/8 kalhotám a umím si je představit i k sukni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.