Na Kuline mají i toto...dřív jsem je brala jen jako předražený kšeft,ale teď tomu nasadili korunu teda
Co jste si dnes koupili/y?
continuity hezky vybiras![]()
stes nechutny![]()
stes kdo by chtel hlavu meduzy s obrim nosem? ![]()
Lamicka vidím,že nic není černobílý ![]()
To je dobrý krmítko! ![]()
Myslíš že je dost malý, aby se tam nevešel holub? Mně sem lezou jak vzteklý jakmile nasypu (mám pověšenej domeček, kde jsem zaslepila větší otvor, ale stejně aspoň sednou na střechu), bordel dělaj a plašej ostatní ptáčky ![]()
barbucha tam se holub vejde, ne celý, ale přidrží se nohama, mává křídly a zobe...muž ty krmítka rok od roku vylepšuje proti nim. Já chápu, že má hlad, ale ti malí ptáčci maj pak utrum.
Hm, tak zas nic. Já už nevim co vymyslet, holubi mi neskutečně lezou na nervy. Neváhám každou chvíli vybíhat a plašit je
Už i pokusy o hnízdo proběhly, hotovej hotel u Barbuchy (all inclusive!) ![]()
dám vědět. je to teda k našim na terasu a tam není s holuby takový problém, ale nějaké tam mají.
Jo, dej vědět! Koupila bych to jinak hned... trochu jsem doufala že by to těm potvorám mohlo tam nahoře klouzat ![]()
barbucha já mám pocit, že moc nejdou na lojové koule. Jinak se podle mě dostanou všude.
Evaevapřesně, lojovky mám pro sýkorky a krmítko pro holuby a straky
. Krmíme i je. Nemůžou za to, že mají hlad.
Evaeva trochu mě děsíte, já si koupila nalepovací krmítko na okno, tak doufám, to hned nestrhnou.
My mame na zahrade krmitko "domecek" na tyci a tam lezou hrdlicky, nikoho nepusti a cpou se. Takze jsem na strom poridila zavesne a musela jsem dolu prilepit tenkou vetvicku, protoze se na tom neudrzely ani sykorky. Na lojove koule mame takovy mrizovany valec, to funguje dobre a neni nebezpeci, ze se v te sitce, co v nikoule prodavaji, ptak zachyti nohounebo bude zobat plast.
Určitě bude super!Jela jsem ve středu navečer tramvají a myslím, že jsi přistoupila s manželem a mně jste se strašně líbili, slušelo vám to moc. Vystupovali jste na Pražského povstání. Doufám, že jsem neobdivovala někoho neznámého ![]()
Evaevapřesně, lojovky mám pro sýkorky a krmítko pro holuby a straky
. Krmíme i je. Nemůžou za to, že mají hlad.
Miluju tě
(ale ber to s rezervou)
Evaeva trochu mě děsíte, já si koupila nalepovací krmítko na okno, tak doufám, to hned nestrhnou.
V pohodě, letos na jaře jsem ho nemohla odloupnout od skla a to jsem na zkoušku koupila jen takový nějaký temácký...
U nas se nakrmi, kdo prileti, sypu i do toho domecku. Straky spis sbiraji, co upadne z tech lojovek, kdysi jsem mela pulku kokosu naplnenou tou lojovou smesi a na tom balancoval i strakapoud.
kocoureksuggy jo, to byli my, jeli jsme na opravnou výroční večeři ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY