Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:41

Raduza Mám, takové ty divno vlny, ani rovné, ani vlnité . Ale právě proto jsem projela internety a zjistila jsem,  že u takových vlasů je třeba střih doladit i na sucho, když se zjistí, jak se vlasy chovají, kam sednou atp. Nefunguje střih jako u rovných vlasů, prostě učešu do rovna, ustřihnu, konec. Ale tak to bych čekala, že kadeřnice vědí a umí s tím pracovat. Ne všichni mají vlasy jako hřebíky. Zase nemám mega vlny, jako třeba 999 , jejíž vlasy jsou super.

Ale chápu, že na fotkách jsou ty vlasy super upravené, dokonalý styling a většinou i hodně kvalitní vlasy, takže je vlastně nesmysl to chtít v reálu

Nicméně, to nic neměni na tom, že aby vlasy neměly největší objem ve spodní části, tak se tam musí prostříhat/sestříhat, jinak nezapadají do celku. Pokud někdo mikádo prostě neumí, měl  by to řící rovnou a ušetřila bych si nervy při česání (neučesatelné) a sháněním, kak jít na opravu. Času teď mám pomálu a proto jsem poněkud naštvaná.

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 22:15

whiskas 

Nešil.

Nikdy nebudeš mít účes jako z instáče, protože vlasy (styling incl.) má každej úplně jiný. A ty máš vlasy dobrý, co tam chceš za zázraky?! S tvojí kvalitou bych ti mikádo střihla i já

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:03

whiskas já to řeším tak, že první den perfektně vyfoukane mikádo,  druhý den už to není ono, tak to navlnim a třetí den culik. Tak jedu furt dokola.  

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 19:50
Reakce na whiskas:

Luna Ještě jednou chválím vlasy. Já jsem tedy také chtěla mikádo ... No, sice nějaké mám, ale opět špatně. Chtěla jsem vzadu takové to "buble", aby vlasy zapadaly a já je nemusela zběsile foukat. Ukázala jsem fotky ze všech úhlů, pomalu nastudovala i postupy, jasně se vyjádřila a výsledek je ten, že vlasy nezapadají, vzadu mám opět největší objem ve spodní části u krku (pracovně tomu říkám zvonek ), foukat to musím ještě více a výsledek stejně nic moc. Takže tak. Umí sakra někdo, někde mikádo? Kromě kadeřníků na youtube?

​To je zvlastni, asi to fakt bude, ze se ve spodu trochu vlni. Ja mam fakt takove ty, co se useknou macetou do rovna a tak se uz nehnou, jak jsou rovne, ale samozrejme se vsemozne snazim ty vlasy vlnitNo nic. Magika von Cary proste.

Offline Mini
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 08:54

Catrice Brow Sleek

neni videt, oboci zustava mekke, vydrzi cely den

Offline 999
19967 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 09:15

Mini Pro mě je největśm překvapením poslední doby, jak začíná ta drogerková kosmetika být dobrá. Mám kolem sebe pár mladejch holek, vždycky jim něco pochválim a oni to mají z DM :-).

Třeba tahle tvářenka: https://www.dm.cz/maybelline-new-york-tvarenka-sunkisser-06-city-sizzle-p3600531668440.html

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 09:38

barbucha Raduza Luna 

Bohužel, jako z fotek na internetu to opravdu nebude (vzhledem ke kvalitě vlasů), ale zuby by tam snad být opravdu nemusely .

Offline Gatita
8737 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 10:02

whiskas myslim, ze se ti vlasy proste vlni. Mam to taky, ten vlas ma nejakou strukturu, proste to tak roste primo z hlavy;) Ja mam taky ten nestastny typ vlasu, co vydrzi hladce vyfoukany nejvys do vecera a druhy den vypada jako krep. Ja taky nikdy nebudu mit rovne mikado, Luna stylu nikdy nedosahnu, vlasy se vytvaruji do tvaru pismene S. Ja uz s tim pocitam, nechavam je delsi, ony se trochu provesi. A zacala jsem je trochu uhlazovat lakem, takova drobnost, ale kdyz mi netrci kolmo z hlavy koruna podrustajicich vlasu, vypada to lip (na jakemkoli strihu).

Offline Mini
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 10:24

999 to jo ! Jen se na to musi clovek (ja:) mentalne nastavit, ze drogerka nemusi byt vzdy levna vec pro teenagery

Offline MP Marge
6937 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 21:54
Reakce na barbucha:

áááááááááááá

Píšou mi cosáci, který jsem už kontaktovala kvůli nevídanýmu zdržení tý sukně, že jim byla (z jim neznámých důvodů) vrácená!! a že mi posílaj zpátky peníze

​Docitam zpetne, ale prosim te, ted si predstav, ze ti tohle udela obchod s nabytkem

Cele leto jsem stravila na Internetu a vybirala gauc a knihovnu. Nakonec jsem na Wayfair nasla, co se mi libilo a co bylo za slusnou cenu. (Ja nechci nic draheho, protoze doufam, ze v soucasnem byte nebudu dlouho.) Objednam a zaplatim po telefonu, mam radost, ze budu mit konecne obyvak. Za hodinu mi prijde email, ze moje objednavka byla zrusena a penize vraceny na ucet kvuli "nesrovnalostem" pri platbe. Tak volam zpatky, jake ze nesrovnalosti, vyslo najevo, ze meli v systemu jeste starou adresu z Illinois a nekomu to prislo podezrele. Dobra. Zaplatim znovu, neuvedomim si, ze to muze nejakou dobu trvat, nez mi vrati tu stornovanou platbu, takze druhy den mam ucet v minusu a platim pokutu $80. Minule pondeli mi meli privezt gauc. Zadny email, telefonat, nic. Ve stredu volam znovu na zakaznickou linku, co se deje. Pry to jeste neposlali; pani ze nevi proc, ale bude to urgovat. A v patek od nich email, ze lituji, ale za ani gauc, ani knihovna uz nejsou k dispozici, a ze mi tedy zase vrati penize

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 08:16

MP Marge 

Tak to je peklo

Proti tomu je sukně celkem prd... no ale poslali mi slevovej kupón a dopravu zadarmo, tak jsem ji objednala znova a už přišla.

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 10:18

MP Marge No tak to je teda peklo!!! Moje ségra si teď objednávala skříně do pokoje k dceři, větší objednávka, takže napřed ji rozdělili do dvou a pak jí napsali, že část už je vyprodaná, tak jí posílají jen zbytek, třeba dvě skříně místo tří a čtvery dveře nebo tak něco....taky skvělá historka- 

Offline MP Marge
6937 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 23:10

Garfie No, taky dobre

Offline MP Marge
6937 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 23:13
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Tak to je peklo

Proti tomu je sukně celkem prd... no ale poslali mi slevovej kupón a dopravu zadarmo, tak jsem ji objednala znova a už přišla.

​To me prave nas... uplne nejvic, ze se ani neobtezovali nabidnout slevovej kupon! Akorat poskytli cennou radu, ze si muzu kdyztak na jejich strankach vybrat neco jinyho

Offline jerry
11398 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 07:31

MP Marge 

To se snad ani slušně komentovat nedá.

Pokud se dá tahle "kvalita prodeje" někde veřejně ohodnotit, tak bych neváhala.... 

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:18

MP Marge 

Myslím, že bych je seznámila s mým názorem, kterej by si za rámeček nedali! Nejlépe někde na veřejný síti...

Offline Catherinne
10906 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 22:08

Tak jo, přijmula jsem podzim, vybrala lak v barvě burgundy a rovnou k němu koupila  v Cos kabelku

Offline Maureen
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 22:15

Catherinne jo "urputné ladění"?...je to od tebe podpásovka...já se totiž přesvědčuju,že tuhle nepotřebuju a ty takhle

Offline Catherinne
10906 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 22:22

Maureen no, ale já ji potřebovala!

Offline slniecko admin
19714 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 01:44

tiež kabelku...

Milujem Uashmama na cesty, sú odolné a nevážia skoro nič, takže jesennú:

(ale nechty plánujem burgundy, aj keď len na nohách...)