Nic se neděje, zvlášť když takovou kuchařku bych brala hned!!
Co jste si dnes koupili/y?
Přesně tuhle kabelku jsem kupovala mamce k Vánocům a docela jí ji závidím, je fakt pěkná! A tuhle jsem její stříbrnou variantu viděla na insta Karoliny Kurkové, ta taky nebyla špatná...
Já si dneska nekoupila v Gino Rossi ty to boty. Nějak nemám volné 3 tis. Ale kdyby někdo podobné sháněk, jsou naprosto úžasné, neuvěřitelně měkké. Fakt se mi po nich bude stýskat. A to mě prodavačka musela aspoň k vyzkoušení dost přemlouvat. No.. dopadlo to, jak říkala. Už chybí jen ten nákup. Fňuk..

Tu kuchařku mám, je krásná (a bude i kdybych z ní nic neuvařila
) a ještě bych ráda tu Hojnost, ale nemůžu na ní natrefit naživo..
Ale tak třeba zrovna tu kabelku byste si tam koupit mohla, ne? ![]()
a to joooo. ja mam s kabelkama posledni dobou ale hroznej problem. uz asi ctyri roky jsem si zadnou nekoupila, protoze se mi zadna nelibi tak, abych za ni byla ochotna dat penize, prijde mi, ze vsechno ted delaj moc hranaty a ja mam radsi oble kabelky. navic mam dost drsny pozadavky: velka, kozena a do 3500. ale mrknu na jejich webovky :)
To je furt samej COS...Ja jsem si pod tlakem málem koupila taky šaty z cos, ale manžel se tomu obrázku hodinu smál a ptal se, jestli se jako hodlám přidat k amishum...Takže tak, no...
Taky mám s kabelkama problém. Žádná mě neuchvátila tak, abych do ní investovala nebo jsou tak za dvacku a víc![]()
A ty kožený, co mám, se mi najednou nějak přestávaj líbit. Všechny![]()
ja uz pet let taham takovou tu "kultovni" shopper ze zary - co ji tehdy vsichni napodobovali. ona se mi fakt hodi uplne ke vsemu. lituju, ze jsem si ji tehdy nekoupila i v hnedy
Ta je dobrá...![]()
Ja som si vtedy v záchvate tiež kúpila podobnú, len nie koženú. Mala som ju asi dvakrát, mne sa k ničomu nehodí. To mi pripomenulo, že ju musím darovať.
A COSem si ještě koupila:

Tá je úžasná!
(
vidím vidím novú kolektívnu kabelku.....)
fakt? ja ji taham ke vsemu, od teplaku az po saty :) jen kdyz clovek potrebuje obe volny ruce, nejde dat na rameno, tak ji obcas hodim na gucciho pahyl :D
Mně přijde celkem univerzální..
Dík. Už dlouho jsem si ničím neudělala takovou radost. Asi s ní budu dnes i spát.![]()
Kabelka je zaujimava-paci sa mi...tam by som sa pri objednavani z netu nemusela bat,ci mi bude ![]()
Jo, tak tu teďka přesně mám novou
Ale nevejde se mi na mou novou kabelkovou polici, o ou. Doufám, že jí nezrasim, já se k věcem neumím moc chovat. Ještě sháním červenou kabelku, crossbody, střední velikosti, ale za rozumný peníz, prostě obyčejnou koženku.
a je kozena? a delaj ji i v tan barve? a ma i skrytej popruh pres rameno jako ta ze zary? a kolik stoji? a kde ji koupim? :D je sice ocividne o neco mensi nez ta ze zary, ale aspon bych si tak nenicila ruce :)
Je z e-obuvi https://www.eobuv.cz/kabelka-creole-rbi117-cerna.html Mají i jiné barvy a hezčí. Pokud máš nějaký vyšší nároky, tak to asi nebude to pravé. Přijde mi, že na té kůži bude znát takové to zohýbání. Menší asi trochu je, měla jsem předtím taky téměř stejnou, ale větší. Ta menší mi vyhovuje víc, vypadá to líp a nebudu v tom tahat i mouku. Ale tady ta značka creole tam má i další velmi podobné tašky.
mne na ty ze zary prijde uzasna ta kuze - je to ze silny buvoli kuze, ktera je furt v kondici, i kdyz se k ni obcas chovam macessky (mam na ni jen pak skrabanku a v par mistech lehoulince zvrasnena). skoda, ze je tahle z netu, rada bych si ji osahala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.