Chtěla bych se zeptat, jak sedí velikostně ty "přesladké boty"; taky bych si tam vybrala. Větší, menší nebo akorát odpovídají velikostí tomu, co nosíte?
Co jste si dnes koupili/y?
no...třeba v ccc a tedy i v eobuvi si kupuju všechno 38 a sedí to. u batě taky. tyhle jsem si ale objednala 38 a přišly mi malé, tak jsem si objednala 39, zkoušela jsem si je dnes ráno...a nevím, jsem na vahách, které si nechat. mám obavy, že hodně povolí a 39 mi bude velká
protože už teď mi je malilinko větší. takže jsem vám asi moc nepomohla.
v tom shopu jsem si objednávala už dřív nějaké baleríny, zkusím se doma podívat, co to bylo za číslo, myslím, že 38 a byly mi, ale nejsem si úplně jistá.
každopádně nečekejte zářnou kvalitu - já si tam kupuju boty, které by i drahé stejně vydržely chvíli, jako třeba lakované nude lodičky nebo takového slakdé boty v laku a ještě s bílou podrážkou. nečekám, že v nich budu chodit za dva roky.
Ach jo, já bych si ty tvoje boty taky koupila.
Ale už mám jedny nude baleríny z předloňska a jsou ještě dobré, pak mám nové světle hadí baleríny a aby toho nebylo málo jedny růžové jsem si vyhlídla u Bati, ale třeba budou nepohodlné a zbude místo na tyhle! Ale to stejně asi neunosím...
Hihi, zrovna včera se mě ptala kolegyně, že mám nové boty, kolik jich mám? A já hele, tolik kolik chci:-D (miluju dospělost a výplatu:-D :-D)
COSem si dnes koupila:

Hehe, to se mi taky stalo, že jsem si objednala druhou velikost, abych se jako rozhodla. A než jsem se rozhodla, tak jsem prošvihla termín pro vrácení. Takže mám dvoje stejné boty, jedny jsou mi skoro malé a druhé skoro velké... ![]()
A COSem si ještě koupila:

ta je krásná!
Tak tu kabelku nutně potřebuju! A ještě se mi na webu líbí takové rovné šaty, ty by mi i mohly být. Zítra se tam chci zajít podívat, jsem zvědavá, jestli budou něco mít na mě.
Tak ta kabelka je moc hezká, ta by se mi líbíla. ![]()
Kabelka děkuje za komplimenty. Jen všechny její fanoušky upozorňuju, že je to taková asi ne moc kvalitní kůže, která bude brzy poškrábaná a zničená. Už v obchodě to bylo vidět, ale když musíš, tak musíš.
Ještě mne nam pokoušely kabelkobatůžky, zachránilo mne, že jsem se nedokázala rozhodnout, který.
hele, čůzy, nechcete si zalozit vlakno "Co jsem si dnes koupila v COSu", abychom my, ktere si tam nikdy nic nekoupime, nemusely trpet? :D
Sweet Potato oboji je moc pekny, jen tak mimochodem ![]()
Tak to je dobře, šetřím si na jinou, tak abych prasátko nerozbíjela zbytečně.
Fakt krásná.
Hlásím, že modrá COS sukně je perfektní a navíc maj teď poštovné zdarma.
A taky už mi došel balíček z PF a teda musím říct, že mi ten baret docela sluší. ![]()
O které modré sukni COS je řeč? (Mám výpadek, byla jsem na horách a jak slyším "modrá", nemohu odolat). Díky :-).
Díky, ta je skvělá
. Doufám, že na ni narazím i v kamenném obchodě.
hele, čůzy, nechcete si zalozit vlakno "Co jsem si dnes koupila v COSu", abychom my, ktere si tam nikdy nic nekoupime, nemusely trpet? :D
Sweet Potato oboji je moc pekny, jen tak mimochodem ![]()
Chacha,zrovna jsem to chtela napsat,ale ne tak vtipně teda
Ta je úchvatná!
pardon, neměla to být reakce na vás
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.