999 Krása!
Co jste si dnes koupili/y?
999 krásne, aj ty ![]()

999moc ti to slusi, i vlasy a tak celkove:)
Velmi me inspirujes, ja si dnes koupila cervene plavky. Jsem totiz takova hodne pri zdi, hlavne nenapadne, zadne mini nebo saty na raminka, ze si tim neposlouzim (mam to tak uz asi od 30)... a ten satnik je zbytecne nudny.
Gatita Díky :-).
Přiště si řekni, když v tom chodí 999, za pár let šedesát, proč bych nemohla já, mladá holka :-)).
999 tobe to ale fakt sekne. Nejak hodne cvicis? Ja to ted mam spis tak pocitove, ze jsem 3/4 roku sportu moc nedala, tak mam takovy spatny telesny pocit. Plus jsem hodne ovlivnena z rodiny, kde jede ultrakonzervativni styl. Ale je to proste nuda. I kdyz vim, ze mi asi nejvic slusi urcite strihy/barvy, tak to neni zadna zabava:)
Koupila sis kombinézu...nebo, nedejbože, přímo seskok padákem?![]()
Janulik03 budeš skákat nebo už jsi skočila??![]()
Gatita Já teď bohužel necvičím vůbec :-(. Vlastní blbostí jsem si zkomplikovala situaci. Ale myslím, že to držím dobrým jídlem, takže když cvičím, vypadám dobře, když ne, tak jsem taková drobná. Teď už jsem v pohodě, tak na to zase vlítnu :-).
Janulik03 Teď jsem to viděla na IG, ty jsi fakt hustá :-).
No máš můj obdiv!!!
Janulik03 husty!
Janulik03 no super, mas muj obdiv!
Janulik03 snad neskáčeš padákem jezusmarjá...!
Edit jo, už to čtu, to jsi dobrá...
Keď som mala malé deti, začali tu v okolí robiť kurz parašutistov. Chcela som ísť, ale muž sa o mňa bál, že nechce sám vychovávať deti
, tak som to vypustila. A teraz premýšľam, či ísť do toho. ![]()
Deti sú veľké
Janulik03 hele jdi, pokud by tě to bavilo a zdravotně tomu nic nebrání, není na co čekat!!!
A jsi skvělá, já bych to nedala, mně výšky nedělají dobře.
Janulik03 let verim ze super, ale co dopad? neni to neprijemne, ten naraz?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY