Ta tomatová barva je krásná (pěkný vopičáci v MS, loni ji měli cosáci i arket
). Líběj se mi i ty tmavomodrý, ale pro mě by musely mít rukáv... no, super budou. A ten materiál! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
moora hm, jsem zvědavá, jestli ten eshop ještě někdy spustí.
Nevím, jestli mě pochválíte, ale na Zalandu lounge mají ted za dobré ceny ty nové kolektivní šaty "typu COS" ty lehké letní. Ruzne druhy, i s dlouhým rukávem, ty vypadají zajímavě. Ještě mě tam zaujaly takové s dvoubarevnou plisovanou sukní.
Karja Jo, už mi dvoje s krátkym rukávem přišly a jedou zpátky. Jak je ten rukáv nařasený, tak mi vůbec nesluší. Mám i verzi s dlouhým rukávem a ty mám hrozně ráda, no.
Karja a byl by prosim odkaz nebo nazev? diky!
viktorka_od splavu culture značka. Má to samostatnou sekci.
brrrMně tyhle rukávy sluší, ale mám pocit, že to bude steih na takové obdarenejsi hrudníky.
Karja K tomu obdařenému hrudníku se zase nehodí ten rukáv. Vím, o čem mluvím ![]()
moora oboji krasne![]()
brrr No jako takový střednejsi hrudník jsem myslela, já nemám nikde nic a ty véčkové výstřihy na to někdy moc nejsou.
Karja tak děkuji, objednáno .
Karja dekuju![]()
Kokoska A jak vypadají ty rukávy? Mně většinou tyhle nabírané moc nesluší....
tak jsem si ty šaty Culture objednala v červené. Taky jsem měla obavy z nabíraných rukávů, mám velká prsa tak abych nebyla jak tank. No zůstávají doma, ten výstřih do V ty rukávy dost "vyrovná". Je to přesně typ šatů co si balím třeba na městskou turistiku - zaberou málo místa v kufru a využitelnost přes den tenisky a večer něco na podpatku.
Edit:dočítám příspěvky nade mnou a já mám ty krátké rukávy co postovala Kokoska
Kammila Super, díky moc! Asi je teda taky zkusím.
Garfie já jsem usoudila, že se mi hodí i jiná barva. Tady se to fakt vyplatí![]()
Kammila
Mně by se líbily ty pruhovaný, co prý měli a už nemají....tak třeba se ještě objeví!
Kammila Já jsem si je objednala v mandarinkové barvě, což je barva asi tak pro černošky, tak jsem na to zvědavá. Třeba ne:D:D
Včera jsem si šaty vyzvedla v barvě kamenné. Ale vyžehlit je
. Jestli si kvůli nim nebudu muset koupit i napařovač.
moora Hezké úlovky, moc
Já si málem koupila tyhle. Hnědé. Ale přišly mi až moc tiptop, a 36 neměli. Tak holt zkusím v Česku. Akorát tady by vyšly o trochu líp.
Karja V Culture sekci jsem našla jen nějaký čtyři hrůzy. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY