Muslik teda to je krásna farba a z toho, čo vidím, aj tí svedčia.
Vy ma tu na ne veru zlomite. ![]()
Muslik teda to je krásna farba a z toho, čo vidím, aj tí svedčia.
Vy ma tu na ne veru zlomite. ![]()
MuslikNo tak tuhle barvu mám taky a ráda je nosím. Ani to, že sestry u nás v domově mají mundůry ve stejné barvě, mi nezkazilo radost , říkala jsem si, že aspoň budu v klientech vzbuzovat představu profesionála ![]()
Muslik to je taky dobra barva. Ja mam jeste modrobile tenke prouzky, ale ty v nabidce momentalne nevidim.
Mno a uctenku posilame 999

moora ale to je povedený kousek ![]()
moora to je moc pekne, kde?
moora Tak ty jsou super :-).
Antje M&S
No a jeste tyhle, ty teda muzu nauctovat akorat sobe, protoze tmavomodra mi proste slusi :)

moora No pěkný! taky by mi to určitě slušelo:D:DJako ten koplet je teda hrozně pěknej, ale na červenou se uplně necejtim, abych to pořádně unosila.
Karja jo, tebe v nich úplně vidím
Evaeva V těch modrejch vid? To je moje barva, ale já to vůbec neunosim, nikam nechodim:D. Mně by se víc hodil ten komplet, ale v nějaké méně nápadné barvě...
Karja ne, v těch červených, přesně tak jak jsou (nebo jestli je to vršek a sukně?, to je jedno)
Evaeva To je vršek a sukně, vidim tam holé břicho. Já červené letní šaty mám a nosim ráda, ale tohle mi ten model + barva přijde moc jako na mě, líbilo by se mi to v tlumenější barvě.
Karja jo, už to vidím. Podle mně by ti to slušelo, ale jasně, když to neunosíš. Ta barva by ti šla
moora tak zrovna tyhle jsem včera zkoušela. Černá a puntíkata a bohužel jak jsem vysoká tak samozřejmě záševky na živutku asi 5cm sejdrem.
Ale líbily moc, a ta latka.
moora to je pres e-shop M&S? Mne online objednat nejde. Jsou moc pekny, oboje!
Kokoska nn, normalne na prodejne, konkretne Chodov
moora ty modré COS mám, jsou super. To červené je sukně a top ne? Koukala jsem ta to dneska, byla jsem hodně nalomena. Nakonec jsem koupila tyhle kuloty modré a bílé.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.