brrr Tak budeš nosit na boku sponečku, nějakou pěknou s jednorožcem třeba :)) Účes moc hezkej.
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska Ty jsou super! Odkud je mas, prosím? Asi potrebuju gatě na leto...![]()
eM Dík.
Jo, jo, to jsou přesně ty věci, na které mně užije ![]()
brrr mas krasny vlasy presne na takovyhle uces, ale.. nemoct si to sepnout to by me mrsklo, kor v lete
brrr Je to pěkné a taky se mi to zdá bezudržbové a že nějaký objem nahodíš třeba fénováním v předkonu.
Na doma si někdy spínám jen vrchní vlasy do culíku, není to vrchol estetiky, ale na doma, aby nelezly vlasy do očí to stačí. Já si to začala takhle spínat aby mi dříve proschly, když je to všechno na sobě, tak to prostě neschne a jako bod navíc to zrovna na těch mých delších vlasech lépe vypadá, když to pak rozpustim, že ty přední vlasy drží víc vzadu a mají jakoby takový trochu tvar... Ale nesmíš to moc utáhnout nebo použij nějaký skřipec, aby tam pak nebyla ta vytlačená gumička;).
viktorka_od splavu já na sport nosívala čelenku. Ty krátké vlasy mně na krku nehřály, aspoň ne moc
Kokoska Dekuju. Líbí se mi u nich i nekolikery letní saty a sukně, tak se budu muset zamyslet...
viktorka_od splavu Učím se dát si je za ucho, bohužel tomaticky si je dávam zrovna na straně, kde ty vlasy subjektivně líp sedí. Ale na tu druhou je to už totalní nezvyk.
Karja Potřebuju bezúdržbové vlasy, vlastním pouze nějaký obyč fén a hlavně jsem docela nešikovná. Ale i dneska to stačilo jen prohrábnout hřebenem, takže zatím dobrý.
brrr mne práve tento účes príde bezudrbovy.
Janulik03 Jo, to byl v zasadě můj jediný požadavek.
brrr je to o zvyku ale inak ti sekne
brrr nový sestřih Ti moc slusi
brrr hlásím se do mikádového klubu ![]()

...jsi nesmírně šik!![]()
Pinot Noir wow, moc hezký!
Pinot Noir ty máš na to vhodné vlasy. Hezké .
Pinot Noir moc ti to sluší!
Pinot Noir na parádu ![]()
Pinot Noir Ju, dobrý! Úplna změna oproti těm.krátkým.
PS: Ať se dobře nosí! Já jsem velmi spokojená
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY