brrr Pinot Noir Oběma vám to moc sluší. Podobný účes nosí dcera a je spokojená, většinou vstane a jde:)
Co jste si dnes koupili/y?
mirajo díky. To teda u mě nehrozí, já si myju a foukám vlasy každé ráno bez ohledu na účes. Stav 'ráno vstala' bych nikomu nepřála vidět. ![]()
Pinot Noir Já taky tak, moje ranní číro je jen pro ty nejotrlejší, co se mnou bydlí![]()
Pinot Noir Super, miluju mikádo
, moc ti to sluší
.
Takto jsem to nedávno chtěla ...
.
brrr Nádhera, sluší ti to
.
Pinot Noir Super, čekání se vyplatilo a vlastně ani ten mezistav nebyl tak divokej;-)
Karja díky! To je zásluha a umění Catherinne - i tomu roští v mezičase umí dát tvar, který navíc ještě po půl roce lidi chválí! Sice je touhle trvanlivostí své práce trochu sama proti sobě, ale já to teda fakt oceňuju. ![]()
whiskas dík! Dorostou, zarovnáš to a za chvíli to budeš mít podle svých představ. ![]()
brrr Pinot Noir to jsou super střihy, sluší vám to :-)
brrr Pinot Noir Krásné účesy!
Pinot Noir Kéž by to byla chvíle
.
viktorka_od splavu Pěkný ponožky :-).
objednala som si tieto gate a teraz neviem, či vôbec unosim.
Tak a už mi prišiel na šik, že sa ospravedlňujú,ale nepošlú, nemajú. ![]()
Janulik03 ale to jsou moc hezké gatě! škoda jich
moora no uvidím
Konečně se mi podařilo sehnat nové utěrky, které utírají stejně dobře, jako ty 30 let staré, které mám ještě z mamčiny staré výbavy. Koupila jsem je na základě náhodné reklamy, která na mě vyskočila na IG, a jsou to tyto: https://www.goldea.cz/produkt/kuchynska-bavlnena-uterka-zelene-prouzky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY