Šaty z Esprit. Mám z nich radost, protože mi sedí v ramenou i přes zadek. Někdo se ptal na tvarované balvněné šaty. Esprit jich má teď plno na eshopu a vypadají opravdu pěkně.
Šaty z Esprit. Mám z nich radost, protože mi sedí v ramenou i přes zadek. Někdo se ptal na tvarované balvněné šaty. Esprit jich má teď plno na eshopu a vypadají opravdu pěkně.
jak je na tom esprit s velikostmi? když nosím třeba v mohitu šaty spíš 38, v HaM spíš S a celkově jsem momentálně bohužel spíš mezi 36 a 38, úzká ramena, velký zadek ![]()
Nekoupila, ale zkoušela v COS. Jsou opravdu krásné, ale musela jsem je tam nechat. Velikost 36 mi byla velká a 34 malá přes prsa. To mi je COS teda všechno, ale pokud jsou šaty z pevné látky, tak to není vidět, jen se mi hůř dýchá
. Tyhle jsou ale tenoučké, vyloženě letní a vypadalo to blbě...
Ještě je mají červené...

Na tyhle šaty jsem včera taky koukala ( ani jsem je teda nezkoušela, protože už jsem od pohledu usoudila, že ani do největší velikosti prsa nenarvu ). Střihově se mi líbí moc, ale podle mě se v nich člověk bude dost potit.
Ovšem jsou krásné!
U Espritu bych radši vzala větší velikost, pokud jste někde mezi.
Proč myslíš, že se v nich bude člověk potit? Mají myslím 75 % bavlny a jsou tenoučké...
Zkus si je
.
Nevím, jestli teď někam jezdí, ale bratranec na ně jezdil na Mělník nebo Kladno. Taky jsem jednou otevřela nějakým omylem předprodej na netu v ten správný den a tu správnou hodinu, bylo to pryč asi do 10 minut teda.
Tenoučké jsou, ale nějak mi tam vadí ten polyamid - když jsem měla materiálově podobné věci, potila jsem se v tom bohužel dost a hlavně na nich ty fleky pak byly hodně vidět. Ale třeba už technologie pokročila.
Mam cerny i cerveny, protoze jsem se nemohla rozhodnout, ktery
To ti teda upřímně závidím
. Možná ještě zkusím ty 36, třeba by u nich šel udělat nějaký záhyb v pase navíc...
Je to sázka do loterie. V H&M mám nahoře 36, 38 dole. Esprit jak kdy. Šaty mám většinou 38, ale někdy jsou obří v ramenou. Zkoušela jsem si saka z teplákoviny v obchodě a byla mi velká 36... moc jsem neporadila
. U některých produktů mívají hodnocení velikosti, podle toho se dá trochu orientovat.
krásne!!!
Mne vždy sadli presne, okrem vecí z výraznejším pásom (keď som teda ešte nejaký pás vlastnila), kde som ho mala zásadne prinízko, ale ja mám 160cm na výšku.
Koupila jsem letenky do Barcelony, pro mně a manžela, BEZ DĚTÍ, jen na tři noci. Ale líbí se mi, že se letí přes Londýn, kde bude celý den na prohlídku a zpátky přes Brusel a taky pár hodin. Na čůrajícího chlapečka a wafli to bude bohatě stačit. Tkaže končí akce jarní boty, ale začíná akce batoh na cesty. Viz radící vlákno
ty mne děsíš, taky se nemůžu rozhodnout![]()
Tak ne, ze si je vezmes v nedeli :- D
Já jsem se hlavně přesvědčovala, že je nepotřebuju, že zas tak extra nejsou...a ty mi tady tohle.
Upřímně závidím. Barcelonu i bez dětí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.