To ne, já chtěla větší nádobu, klasiku - že to případně využiju i jinak (doteď jsem si vystačila s tyčovým
).
Ale teď už to snad půjde líp...
To ne, já chtěla větší nádobu, klasiku - že to případně využiju i jinak (doteď jsem si vystačila s tyčovým
).
Ale teď už to snad půjde líp...
Jé, děkuji. Jestli je to pravda, tak bych možná měla trávit více času sama se sebou. ![]()
Brioso No popravdě co nosit na ně/k nim jsem ještě nepřemýšlela, zatím převládá zaslepení, že je nutně potřebuji
využila jsem poprvý ZARA eshop. No, dodací lhůta na hranici trpělivosti (necelý týden). Baleno v krabici a hedvábném papíře. Zvláštní je, že to tričko mám v černé a je úplně jiné, jakože materiál a délka. Černé je nad kolena, tohle pod kolena a je celý nějaký moc velký. I když mám S (!!!!) Ale nechám si ho, k džínám je fajn. A v téhle barvě nic nemám.
A sukně je boží! ještě tak pět kilo dolů a bude úplně dokonalá!

Poslušne hlásim, že COS má sale ![]()
psssst! potebuju letni gumy na auto:-))
Ja už mám ![]()
neee! :D esteze jsem tam vcera nenakoupila haha
Dúfam, že si tú sukňu kúpila. Je pekná.
Kuš, satane! ![]()
Sukni i svetr. Sukni jsem dnes měla na sobě. ![]()
![]()
Asi bych potřebovala vědět, jestli je teda chcete, nebo jestli je mám vrátit. Já totiž asi fakt nevím, co k nim.
A kolektivní šaty v modré a zelené stojí polovinu! ![]()
Rozšiřuju portfolio šatů, jak jsem slíbila Ounz . Mám je v černé, ale bůhvíproč jde u nich dohledat jen zadní díl, tak přikládám modrou variantu zepředu.

Ty sou moc pěkný!
Děkuji dobré duši, která prozradila, že COS má slevu. Koupila jsem si zelené kolektivní šaty ![]()
Já si ve slevách v M&S koupila dvě termotrička. Černé a bílé už mám doma z minulých sezon. Jsou hrozně příjemné, natahovací, v zimě se dají podvléct i pod košili (pro nás chronické zmrzlíky skvělá věc). Jedno je černé vypétané lesklou nití, takže se (poměrně decentně) třpytí, druhé je námořnicky proužkované - moje první! Po slevě napůl za 299 je to pro mě dobrý kauf.
A v F&F deset minut před zavíračkou černé šaty s uzlem v pase. (snad na té fotce bude něco vidět)
sobe nic uz docela dlouho, ale taky nic moc nepotrebuji. zato jsem ujela v hrach pro deti. dva lidi mi koukli do tasky, videli to ubongo a pochvalili, ze je to super hra. tak uvidime. prvni je odmena za toho klokana, dalsi darek a treti uvidime.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.