Tak dlouho jsem záviděla desetiletému synovi nové boty, než jsem zjistila, že je dělají až do osmatřicítky.
Tak nevím, jestli to není spíš do přiznání ![]()

Tak dlouho jsem záviděla desetiletému synovi nové boty, než jsem zjistila, že je dělají až do osmatřicítky.
Tak nevím, jestli to není spíš do přiznání ![]()

já si taky závidím. a uzavírám sama se sebou sázky, který dítě bude nemocný a jak vážný to bude. první výlet bez nich a s manželem, jinak lítam jen sama na služebky a to vždycky nejmladší prozvrací. takže mám z výletu velký prd. Barcu sem právě viděla loni na slžebnce, teda jen v noci a řekla sem si, že to musím vidět i přes den. a když máme ty narozeniny ![]()
gratuluju:) kup si herschel. ja mam retreat a dokazu se do nej sbalit i na pet noci :)
No s děckama je to vždycky tak trochu sázka do loterie. Držím palce, ať to vyjde.
Tak kolektivní už v požadovaný barvě nebyly, tak jsem vzala tyhle. Ale koukala jsem se tam na kolektivní červený a myslím, že mám dalšího brouka v hlavě
ale nezkoušela jsem je, ptž fronta u kabinek.

dokonalé!.
Perfektní. Obzvlášť oceňuju, jak ti ladí nick.
krása. a mají hezčí výstřih, než kolektivní.
To jsou přesně ty, co jsem chtěla. Ale manžel řekl,.že je to jak pro amishe, tak mi zkazil radost...No a nekoupila jsem si je.![]()
Už jste některá prala kolektivní šaty s rukávem nebo je nosíte do čistírny?
Já prala ty nevlněné, vypadají nepoškozeně. jen je musí ještě někdo vyžehlit, ach jo.
Tak to je krása
. A ta úžasná rtěnka!
Pěkný šaty!
Píšu si
(jsou pěkný)
jj, přesně ty jsem myslela
sušičkou náhodou neprošly? na nějakej lehčí program....
Mate ty vlasy fakt dobry
To jsem si netroufla. zatím. znáš to, první praní opatrně v ruce, další možná už bude v pračce na jemno...a časem je šoupnu bez zaváhání i do sušičky.
Všem děkuji za komplimenty.
Luna Já se taky pochvaly nedočkala, prej: Nic moc, jsi jak z pohádky
a ani jsem nic jinýho nečekala. Já si myslím, že od mužů celkově poklony sklízet v těchto šatech nebudu, ale chlapi tomu nerozumí
![]()
Sweet Potato on ten můj nick koresponduje s mojí osobou ve všech možných směrech ![]()
Krásný, sluší ti. Taky jsem si je chtěla koupit, ale modrou neumím nosit. Tak mám alespoň tu sukni, černou
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.