jeee, překlep, opravuji, děkuji!
Nebyla přímo tam, ale na Letní Letné. Na Jatka jsem hrozně zvědavá. A letnou mám zařazenou do letního programu, to bude taky dobré.
jeee, překlep, opravuji, děkuji!
Nebyla přímo tam, ale na Letní Letné. Na Jatka jsem hrozně zvědavá. A letnou mám zařazenou do letního programu, to bude taky dobré.
ta burjouis drzi vyborne, ale mne treba na rtech docela "zmolkuje", to je jedina jeji nevyhoda
Tak si to užijte. Já nejsem z Prahy, ale až se mi zadaří pár dní volna spojit s návštěvou hlavního města, ráda bych Jatka také zařadila do programu.
kdyz te tu vidim: dnes mi dosly ty brejle prada baroque, ktery jsem poprve videla na tobe a fakt se mi libily.
vahala jsem s objednanim, protozes psala, ze klouzou z obliceje. dnes mi dosly a mam asi nejakou velkou hlavu, protoze sedi perfektne :D tak dik za inspiraci :)
já jsem to viděla ještě v la fabrice a líbilo.
Super, tak to mě těší, pak dej foto. Koupila jsi černé? Já s nimi mám problém, pouze pokud je fakt vedro, pak mi kloužou, ale jinak ok.
A co brusle? Já byla v pondělí a včera asi na hoďku, možná 2 a teda musím říct, že stehna cítím. No ale byla jsem dopoledne, takže málo lidí, krásný počasí, takže naprostá spokojenost.
dam, az se zkulturnim! jojo, cerny. toz uvidime v parnem lete.
Brusle super, naposledy jsem byla vcera po obede brzo odpoledne a dnes taky trochu citim nohy. doufam, ze budu mit este hezci pozadi hahaha, ale hlavne teda je to super aktivita na ven v peknym pocasi, takze naprosta spokojenost!
Ďakujem,že si si spomenula.To ich ani nebudem objednávať.
Vbehla dom cestou od zubára do Reserved a všetky šaty,čo som skúšala,boli buď hrozné alebo krátke alebo oboje.Tak asi zostávam verná nohaviciam.Pokus tam bol už x-krát,tak ti beriem ako znamenie ![]()
To byla Lama, ten matte shaker od Lancome, taky se na nej chystam :)
Tipujem,že s ľanovými vecami si sa "vybláznila" v GAPe
košeľa je super,len sa asi bude krčiť.
JJ, 50% off. Ty tricka se nekrci temer vubec, kosile jo, ale me se to libi. Mam jich asi 5, z toho tri bily, kdyby neco, ze jo...
Ja mam vsechny taky S, pritom jejich obys kosile mam M, asi ze oversized nebo co. Na tu bezovou jsem koukala a ta barva se mi zdala moc hippie farmarska. Mam royal modrou, bily a svetle modrou, ta je moc hezka, ale nemaj letos. Ja jsem teda vdecnej spotrebitel, v lete to taham porad, libi se mi to i treba k jednoduchym sortkam, podpatky, trosku vic rozepnuta a nejakou barevnou podprsenku pod to jako zamer, kdyz je clovek opalenej je to hezky. Sortky musi byt kratsi nez po kolena, jinak to vypada blbe. Nebo s boyfriendama, to je taky pohoda.
Když jsme u těch kulturních nákupů, neznáte nějaký fígl, jak sehnat lístky do Dejvického divadla?
Jít na ně v Londýně
, to se daly lístky sehnat úplně v pohodě.
Jistě, teď mají nějaké termíny v Berlíně a nebo v Ostravě
.
No vidíte, ale na tu Ostravu bych nespoléhala...
O to se snažím pár let. Ale je pravda, že v sobotu ráno tam frontu stát nejdu.
Tak v tomto se shodneme. ![]()
Ani já ne, ale zdá se, že je to jediná možnost
. Pamatuji se, jak jsem kdysi stála frontu před Semaforem a pak na Cimrmana. Co se týče front, mám už vybráno.
Nevím, zda by to fungovalo i v Dejvickém divadle, ale dle zkušenosti v jiných divadlech jde nesehnatelné lístky sehnat přes sponzory. Zjistěte si sponzory a popátrejte, zda v některé z firem nemáte známého nebo známého od známého. Dost často ve sponzorujících firmách mají přísun vstupenek a po čase jsou nasyceni jak zaměstnanci, tak jejich příbuzní a o vstupenky už není velký zájem a přenechávájí je kdekomu.
Kamarádce se podařilo koupit dokonce online :-) Ale fakt je, že byla nachystaná přesně v tu hodinu, kdy prodej online spouští.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.