Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 29. března 2017 15:08
Reakce na nellielovett:

jeee, překlep, opravuji, děkuji!

Nebyla přímo tam, ale na Letní Letné. Na Jatka jsem hrozně zvědavá. A letnou mám zařazenou do letního programu, to bude taky dobré.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. března 2017 15:09
Reakce na continuity:

ta burjouis drzi vyborne, ale mne treba na rtech docela "zmolkuje", to je jedina jeji nevyhoda

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2017 15:14
Reakce na andulka01:

Tak si to užijte. Já nejsem z Prahy, ale až se mi zadaří pár dní volna spojit s návštěvou hlavního města, ráda bych Jatka také zařadila do programu.

Online Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 29. března 2017 15:32
Reakce na nellielovett:

kdyz te tu vidim: dnes mi dosly ty brejle prada baroque, ktery jsem poprve videla na tobe a fakt se mi libily. 

vahala jsem s objednanim, protozes psala, ze klouzou z obliceje. dnes mi dosly a mam asi nejakou velkou hlavu, protoze sedi perfektne :D tak dik za inspiraci :)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. března 2017 15:42
Reakce na andulka01:

já jsem to viděla ještě v la fabrice a líbilo.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 29. března 2017 15:55
Reakce na Lilly_Ku:

Super, tak to mě těší, pak dej foto. Koupila jsi černé? Já s nimi mám problém, pouze pokud je fakt vedro, pak mi kloužou, ale jinak ok.

A co brusle? Já byla v pondělí a včera asi na hoďku, možná 2 a teda musím říct, že stehna cítím. No ale byla jsem dopoledne, takže málo lidí, krásný počasí, takže naprostá spokojenost.

Online Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 29. března 2017 15:57
Reakce na nellielovett:

dam, az se zkulturnim! jojo, cerny. toz uvidime v parnem lete.

Brusle super, naposledy jsem byla vcera po obede brzo odpoledne a dnes taky trochu citim nohy. doufam, ze budu mit este hezci pozadi hahaha, ale hlavne teda je to super aktivita na ven v peknym pocasi, takze naprosta spokojenost!

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 29. března 2017 17:24
Reakce na Lilly_Ku:

Ďakujem,že si si spomenula.To ich ani nebudem objednávať.

Vbehla dom cestou od zubára do Reserved a všetky šaty,čo som skúšala,boli buď hrozné alebo krátke alebo oboje.Tak asi zostávam verná nohaviciam.Pokus tam bol už x-krát,tak ti beriem ako znamenie 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 29. března 2017 17:30
Reakce na continuity:

To byla Lama, ten matte shaker od Lancome, taky se na nej chystam :)

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 29. března 2017 17:31
Reakce na pecka:

Tipujem,že s ľanovými vecami si sa "vybláznila" v GAPe  košeľa je super,len sa asi bude krčiť.

JJ, 50% off. Ty tricka se nekrci temer vubec, kosile jo, ale me se to libi. Mam jich asi 5, z toho tri bily, kdyby neco, ze jo...

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 29. března 2017 17:35
Reakce na Emerald:

Ja mam vsechny taky S, pritom jejich obys kosile mam M, asi ze oversized nebo co. Na tu bezovou jsem koukala a ta barva se mi zdala moc hippie farmarska. Mam royal modrou, bily a svetle modrou, ta je moc hezka, ale nemaj letos. Ja jsem teda vdecnej spotrebitel, v lete to taham porad, libi se mi to i treba k jednoduchym sortkam, podpatky, trosku vic rozepnuta a nejakou barevnou podprsenku pod to jako zamer, kdyz je clovek opalenej je to hezky. Sortky musi byt kratsi nez po kolena, jinak to vypada blbe. Nebo s boyfriendama, to je taky pohoda.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. března 2017 19:42

Když jsme u těch kulturních nákupů, neznáte nějaký fígl, jak sehnat lístky do Dejvického divadla? 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 29. března 2017 19:49
Reakce na whiskas:

Jít na ně v Londýně, to se daly lístky sehnat úplně v pohodě.  

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. března 2017 19:59
Reakce na Emerald:

Jistě, teď mají nějaké termíny v Berlíně a nebo v Ostravě 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 29. března 2017 20:06
Reakce na whiskas:

No vidíte, ale na tu Ostravu bych nespoléhala...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 29. března 2017 20:06
Reakce na whiskas:

O to se snažím pár let. Ale je pravda, že v sobotu ráno tam frontu stát nejdu.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. března 2017 20:12
Reakce na Emerald:

Tak v tomto se shodneme. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. března 2017 20:15
Reakce na ionicera:

Ani já ne, ale zdá se, že je to jediná možnost . Pamatuji se, jak jsem kdysi stála frontu před Semaforem a pak na Cimrmana. Co se týče front, mám už vybráno.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 30. března 2017 00:51
Reakce na whiskas:

Nevím, zda by to fungovalo i v Dejvickém divadle, ale dle zkušenosti v jiných divadlech jde nesehnatelné lístky sehnat přes sponzory. Zjistěte si sponzory a popátrejte, zda v některé z firem nemáte známého nebo známého od známého. Dost často ve sponzorujících firmách mají přísun vstupenek a po čase jsou nasyceni jak zaměstnanci, tak jejich příbuzní a o vstupenky už není velký zájem a přenechávájí je kdekomu. 

Online Garfie
28563 příspěvků moje polička 30. března 2017 09:14
Reakce na whiskas:

Kamarádce se podařilo koupit dokonce online :-) Ale fakt je, že byla nachystaná přesně v tu hodinu, kdy prodej online spouští.