Nevím, jestli to není jen fotkou, ale nepnou vám ty šaty trošku přes prsa? Jinak jsou krásné a máte na ně super postavu.
Co jste si dnes koupili/y?
Já se dnes přidala do klubu kolektivních šatů :-) Na prodejně je měli v béžové bez rukávů, tak jsem zajásala, že došlo už i barevně na mě, ale nakonec se mi na mě nelíbily, takže jsem objednala teplejší modrou verzi s rukávy.
Mně se to taky zdá. Buď jsou na těch šatech po stranách prsou sámky, nebo to tam poněkud pne.
Už jste některá prala kolektivní šaty s rukávem nebo je nosíte do čistírny?
jezismarja, ja uz je tyden zapominam vyzvednout
ja jsem vedela, ze jsem dnes odpoledne na neco zapomnela . (ty s dlouhym jen do cistirny, ty bez, ty peru a dobry)
hezke
Myslim ze to bude fotkou nebo tou rukou za zady, taky jsem na to koukala a ve skutecnosti jsem si niceho nevsimla ani necitila.
s tim tvym harem? to by byla s tmave modrou uplna bomba. minule jsem potkala zrzku v lahvove zelenych satech, jenom mi padla sanka. tak ja nebudu vypadat vubec nikdy.
Dnes mi prišli dvoje šaty z ASOSu (a oboje pôjdu nazad
) a kabelka COS, ktorá je na zožratie
!
Ta malá černá? Ta se mi strašně líbila, ale je na mě moc malá.
Já mám totiž teď zvláštní období... Barva mojich vlasů je tmavě hnědá, byla jsem klasický zimní typ. Ale s přibývajícím věkem jsem se rozhodla vlasy zesvětlit. Jsem spokojená, jen ještě trochu řeším barevnou škálu... Takže možná i na tu modrou dojde
.
![]()
Hej, presne tá...väčšiu čiernu mám, tak táto bude na príležitosti, keď stačí malá.
Dobře jste udělala, je opravdu moc hezká.
Ta barva je super. Vypadá hodně přirozeně.
Díky
. Postup byl následující - dlouhý pobyt u moře, vyšisované vlasy, poprvé mě napadlo, že by to šlo. Olaplex, melír, postupné zesvětlováni.... Alchymie jako blázen :-).
Prala. Vlneny i ty bavlna/hedvabi. Program na vlnu (rucni prani), 30 st., nizky otacky na odstredovani.
děkuju všem za reakce... nemůžu se dočkat, až šaty dorazí ![]()
Prosim, nevyfotila bys ji (byste ji) na postave? Pro predstavu. Dekuji.
Keď prídem zo školy. Ovšem upozorňujem, že ja nevlastním postavu, ale menši zepelín
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.